Hayır burada değil, MSI Afterburner ayarlarından oyun içi değerlere ekleyin. O ekran kartının %100 kullanımda o kadar düşük FPS vermesi mümkün değil. Son olarak PUBG oyun içi ayarlarınızı da paylaşır mısınız?
MSI Afterburner'dan hangi değerleri açmam gerek?Hayır burada değil, MSI Afterburner ayarlarından oyun içi değerlere ekleyin. O ekran kartının %100 kullanımda o kadar düşük FPS vermesi mümkün değil. Son olarak PUBG oyun içi ayarlarınızı da paylaşır mısınız?
Oyun ayarları full ultra ekran cozunurlugu 100 FPS sabitleme kapalı.Oyun içi GPU Clock ve Memory Clock kısmı ekleniyorsa onları da ekleyin. Tam yükte çalışan bir kart 55 dereceden fazla ısınır. Belki saat hızlarıyla ilgili bir sıkıntı vardır oyun esnasında.
Bunun bir çözümü var mıdır? Kart acaba bunları oyun olarak algılamıyor mu? Ayriyeten Furmark testi de bu şekilde.GPU saat hızı neredeyse yarı yarıya düşük çıktı dediğim gibi. Sorun burada. @aroundtheoutside peki çözümü biliyor musun?
Hocam benim de Afterburner ile ilgili bir bilgim yok o yuzden zarar vermemek için ellemiyorum bilen biri çıkarsa deneyebilirim dediklerini.Saat hızı az, MSI Afterburner'dan saat hızını baya bir arttırmayı dene voltaj ile birlikte istersen belki sabitlenmiştir?
Ekran kartında sorun yok inşallah oyle bir şey soz konusu olabilir mi?Vardır vardır. O işlerle pek ilgilenmediğimden yanlış bilgilendirmek istemem. Afterburner kurcalamadım pek dediğim gibi. Arkadaşlar yardımcı olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.