i5 4590 GTX 970 Sistem Yükseltme

Hocam zaten sistemin günümüz şartlarında sonda gibi bir şey GTX 970 ile RX 570 arasında fazla bir fark yok bence para biriktiriyorsanız 1 sene bekleyin derim yeni güzel bir sistem alın derim.

Hocam zaten sistemin günümüz şartlarında sonda gibi bir şey GTX 970 ile RX 570 arasında fazla bir fark yok bence para biriktiriyorsanız 1 sene bekleyin derim yeni güzel bir sistem alın derim.

Yapmayın gözünüzü seveyim 2015 aldım ben bu sistemi. Son çıkan oyunların neredeyse hiçbirinde Medium'dan üzerisini göremiyor bu sistem.

AMD'nin çıkarttığı Ryzen işlemciler çok başarılı. Artık eski AMD işlemciler yok. Isı sorunu kalmadı, F/P olarak çok kaliteli işlemcileri mevcut. Standart bir R5 1600 AF bile, çoğu ekran kartını rahatlıkla besliyor. Eğer değiştirme şansınız yok ise, 4790 veya 4790K alabilirsin.

4. nesil düşük değil mi ? ilk etapta değiştirmeyi planladığım Anakart ve İşlemciye yönelik bir tavsiyede bulunabilir misiniz ? Son etapta değiştirmeyi planladığım Gpu "RTX 2060 Gaming Z" olduğundan bunla uyumlu bir şekilde sistemi yavaş yavaş güncellemek niyetindeyim.

Evet, artık 4. nesil işlemciler yetersiz geliyor. 2060 ile darboğaz yaşarsın. Bu işlemci ile maksimum RX 580 kullanabilirsin.

Tamam işte 2060 için anakart ve işlemci önerisinde bulanabilir misiniz diye bu yüzden sordum.
ilk etapta değiştirmeyi planladığım Anakart ve İşlemciye yönelik bir tavsiyede bulunabilir misiniz ?

Daha öncede bahsettiğim gibi RX580 ile GTX 970 arasında neredeyse hiç fark yok, ha paramı çöpe atmışım ha 580 almışım. Halen bu önerinize anlam veremiyorum açıkcası.

Hocam anakart ve işlemciyle beraber DDR 4 RAM almanız gerekiyor benim dediğime geldiniz yol sistem yenilemeye çıkıyor. Bence AMD sisteme yönelin daha ekonomik olur ve sizin ihtiyaçlarınızı karşılamaya yeter.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı