Dolar artarsa i5 4460'a düşmeyi düşünüyorum. Sizce fazla bir şey kaybeder miyim?Sistem gayet güzel, rahatlıkla alabilirsiniz.
Hayır hiçbir kaybınız olmaz,fakat dolar düşerse işlemcinizi 4690K ile değiştirmenizi tavsiye ederim.
R9 3xx serisinde artık amd'nin yüksek güç tüketimine çözüm bulacağı söyleniyor fakat performans olarak çok güçlü kartlar çıkacak 3xx serisinde ama ne zaman tanıtılır bilemem yazın sonunu bulur gibime geliyor çünkü sözde amd martta 3xx serisinin ilk 2 kartını tanıtacaktı.Benim tavsiyem yinede GTX 970 tercih edin.Boşuna beklemeyin ilk çıkan kartlar sizi tatmin edecek kartlar olmayacaktır güçsüz kartları tanıtacaklardır diye düşünüyorum.Aynen, dolar 2.30 gibi bir rakama düşerse en azından i5 4690 almayı düşünüyorum.
Bu arada r9 3xx serisi çıkarsa büyük ihtimalle GTX 970 yerine 3xx serisinden bir kart alacağım.
R9 3xx serisinde artık amd'nin yüksek güç tüketimine çözüm bulacağı söyleniyor fakat performans olarak çok güçlü kartlar çıkacak 3xx serisinde ama ne zaman tanıtılır bilemem yazın sonunu bulur gibime geliyor çünkü sözde amd martta 3xx serisinin ilk 2 kartını tanıtacaktı.Benim tavsiyem yinede GTX 970 tercih edin.Boşuna beklemeyin ilk çıkan kartlar sizi tatmin edecek kartlar olmayacaktır güçsüz kartları tanıtacaklardır diye düşünüyorum.
Nvidia tarafında çok bir bilgim yok o coil whine 3.5GB sorunları hakkında açıkçası ama siz almadan önce iyice bi araştırıp soruşturun almadan bu arada vatandan mı toplatacaksınız? Eğer ordan toplatacaksanız orası Sinerji'ye göre biraz daha pahalı o yüzden işlemcinizi İ5 4460 almanız gerekebilir fakat dert etmeyin hiçbir fark olmayacaktır en en en fazla 1-2 fps belki oda olmayabilir zaten GTX 970'le çoğu oyunu 60 fps civarı oynayacağınızdan farketmeniz zor.Banada öyle geliyor, benim almam için en geç haziranın başlarında raflarda bulunması lazım. Çünkü seneye üniversite sınavım var ve ne kadar geç alırsam sistemi okadar geç sınava çalışmaya başlarım.
Bu arada coil whine, 3.5 gb ekran kartının 4 gb olarak piyasaya sürülmesi tarzı GTX 970 hakkındaki etkenler beni şüpheye düşürüyor açıkçası.
Nvidia tarafında çok bir bilgim yok o coil whine 3.5GB sorunları hakkında açıkçası ama siz almadan önce iyice bi araştırıp soruşturun almadan bu arada vatandan mı toplatacaksınız? Eğer ordan toplatacaksanız orası Sinerji'ye göre biraz daha pahalı o yüzden işlemcinizi İ5 4460 almanız gerekebilir fakat dert etmeyin hiçbir fark olmayacaktır en en en fazla 1-2 fps belki oda olmayabilir zaten GTX 970'le çoğu oyunu 60 fps civarı oynayacağınızdan farketmeniz zor.
Eğer sinerjiden toplarsanız kasanızı Xigmatek Asgard 382 600W olarak değiştirmenizi ve artan paraylada işlemcinizi 4690k yapmanızı tavsiye ediyorum.Vatan'dan toplamayı düşünmüyorum. Vatan personellerinden hiç memnun değilim. Sinerjiden toplayacağım büyük bir ihtimalle ya da Eksen Bilgisayar'dan
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.