i5-4590 - GTX1050 sisteme Sonoma kurulabilir mi?

Bu konu hakkında detaylı bilgim yok maalesef. @claus hocam müsait olduğunda yardımcı olacaktır.

Teşekkürler yardımların için, ben o konuyu bayağı inceledim orada sanırım desteklemeyen kartlar için detay vermiş, Sonoma için destek listesi yazan yerde benim ekran kartım destekli, sadece anakart için sorun olur mu Config UEFI vs onu bilemiyorum onu da şimdi deneyeceğim, teşekkürler yardımın için.

:)
Edit: "yazma işlemi bittiğinde "OC EFI" partisyonundan EFI - OC kısmına girip sisteminize uygun Config dosyasını "Config.plist" olarak adlandırdıktan sonra kuruluma hazır olacaksınız" demiş,
Fakat ben USB'ye RAW dosyasını yazdıktan sonra Windows da EFI klasörü belirmedi? Yazma işlemini yaptığım USB'nin içine yeni klasör oluşturarak EFI ve kurulum sonrası klasörünü ekledim, acaba sorun oluşturur mu?

Son düzenleme:
:)
Edit: "Yazma işlemi bittiğinde "OC EFI" partisyonundan EFI - OC kısmına girip sisteminize uygun config dosyasını "config.plist" olarak adlandırdıktan sonra kuruluma hazır olacaksınız." demiş,
Fakat ben USB'ye RAW dosyasını yazdıktan sonra Windows da EFI klasörü belirmedi? Yazma işlemini yaptığım USB'nin içine yeni klasör oluşturarak EFI ve kurulum sonrası klasörünü ekledim, acaba sorun oluşturur mu?

Sorun olmaz ekleyebilirsiniz.

Bala'na etcher programı ile yazdıktan sonra EFI isimli disk geldi( yaklaık 200 MB), onun içerisine buradan indirdiğim EFI dosyasını kopyaladım, ayrıca boot isimli 6 tane dosya var fakat onları silmedim, ardından kasanın arkasındaki USB3.0 portuna USB'yi takıp boot menüsünden EFI yazanı seçtim,
Kurulum ekranına geldim sayenizde, boot ile macOS yükle diyorum ilerlediğimde hangi diske yüklenecek seçeneğinde mevcut olarak Windows 10 yüklü olan diski seçiyorum fakat bu disk kilitli uyarısı veriyor ilerlemiyor. BIOS ayarladını yaptım ama.

Videoyu izleyerek ilerliyorum Windows'un kurulu olduğu diski sildim ve tekrar kurulum kısmına geldim az önceki hatayı bu şekilde geçtim şu an kuruyor bakalım :)

Siz ilk normal kurulum yapın, sonrasında yama deneriz.

İyi akşamlar, 17 dakika kaldı yazısında dondu sanırım (15 dakikadır aynı yerde)yükleme barının yarısını geçmiş durumda, maose hareket ettiriyorum fakat oynamıyor imleç.

Hocam az önce dediğim 17 dakika kalan yeri geçti sistem, reset attı bir adım ileri daha geçtim 29 dakika kaldı filan diye dolum barı ileriliyordu sonra 10 dakika bekledim, tekrar reset atıyor 3-4 kez oldu ama macOS installerden devam etmesine rağmen aynı yazılar yukarıda aşağı gidip duruyor kısır döngüye girdi sanırım.
Kurulum başarılı bir şekilde oldu lakin.
Wi-Fi'yi algılamıyor sistem, kurulum sonrası dosyalarından vs bakıyorum şu anda nasıl eklenleştirilecek diye.
Sistem ekran kartını görmüyor ve.
Wi-Fi'yi görmüyor,( aslında 2 adet Wi-Fi var biri dahili Wi-Fi, diğeri harici USB Wi-Fi AIR2610 yazılımı web sitesinde var lakin macOS ile uyumlu olur mu bilmiyorum EXE dosyası ?
USB'siz boot etmeyi etkinleştirdim videodaki gibi.
Deviceproperties kısmına girip ekran kartımı tanımlamak istediğimde ise kartı algılamadığı için boş bir ekran karşılıyor. Videonun16. dakikasındayım yani.

Sorun olmaz ekleyebilirsiniz.

Hocam her şeyi yaptım sistem açıldı USB'siz, acaba kurduğum macOS 14.Sonoma sürümüne ekran kartımı GTX1050) ve dahili ya da harici Wi-Fi adaptörümü nasıl ekleyebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam her şeyi yaptım sistem açıldı USB'siz, acaba kurduğum macOS 14.Sonoma sürümüne ekran kartımı(GTX1050) ve dahili ya da harici Wi-Fi adaptörümü nasıl ekleyebilirim?

Diğer sorularınız için yeni konu açmalısınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı