45 tane oyunu aynı anda oynuyor musun gerçekten ? 45 tane oyun diyoruz. Hepsini aynı anda oynayacak adam görmedim daha. Oynamadığını sıkıldığını sil kardeşim bunu da mı ben söyleyeyim?@Manyyak, 45 tane oyun kurulu şuan ve 1 TB HDD bana yeterli gelmiyor. 60 küsür GB boş alan var.
Bir hesap yapalım. 7 Gün ve her birinden an az 1 saat diyelim. 7 Günde en az 45 saat oyun. 16 saat uyanık kalırsın yaklaşık. Bunun 4 saatini yemek ve tuvalete say. Geri kalan 12 saat uyanıksın. Bu da en az 6 saat boyunca her gün oyun demek. Şimdi kardeşim sen demişsin ki en az 1-2 saat. Bu da zaten gün boyu bilgisayardasın demek ve neredeyse saat başı oyun değiştiriyorsun demek. Sorum şu: Arkadaş çağıracak vakti nasıl buluyorsun ? Ayrıca sırf meraktan soruyorum. 45 tane oyunun listesini bir ara bana verebilir misin ? Nasıl bir oyun zevki ise artık her türlü oyun türünü oynuyorsun herhalde. Hani hem survival hem action hem race hem fps her şeyi oynuyor olmalısın nasıl bir oyun zevkin var merak etmedim değil. 45 tane oyunun 1TB HDD'yi doldurması için en az 10 GB olması gerek oyunların. Bu da son 6 yıl içinde çıkan oyunlar demek. Her türlü oyunu birden sevip oynayamayacağını da düşünürsek sen sevdiğin oyun türlerinden hangi oyun çıktıysa indirip yüklemişsin demektir.@Manyyak, evet oynuyorum. Hafta boyunca her birinden en az 1-2 saat oynadığım oluyor. Arkadaşın geldiğinde, H1Z1 oynayalım dediğinde ne diyebilirsiniz? Durun internetim çok hızlı, oyun silip hemen indiriyorum mu dersiniz?.. Yoksa hadi oynayalım mı? Seçim size kalmış, tecrübe ile konuşuyorum ben. Hımm, 1 TB çok az ya baksana deyip de yorum yapmıyorum.
Kesinlikle katılıyorum. Bu arada konuyu açan arkadaş sadece ana kart önerisi istemiş. Bu durumda RAM işlemci ve ana kart önerisi gerekirken neden tavsiyenin içine kasa ekran kartı falan girdi onu çözemedim@DefaultGamer Aynen öyle dostum, katılıyorum sana. Bu listeyi hazırlayanların muhtemelen çok uzun süredir bu işte olduğuna inanmakta zorlanıyorum.
@Asım Demir Yapmayın hocam gözünüzü seveyim İ5 6500'dan bahsediyoruz özellikle az ısınan bir işlemci ailesinden geliyor. A10 7870K kullanılan sistemde bile Akasa Venom Pico gibi ucuz soğutucu kullanıldı ve iş gördü, o APU'dan daha az ısınan bu işlemcide bu kadar pahalı soğutucunun ne işi var? Stok soğutucu yeterlidir, zaten kasa da ses yalıtımlı olduğundan sesi pek duyulmaz.
Doğru dedinizNe bu, pahalılık tartışmaları ve hayatın stresi sistem tavsiyelerine mi yansıdı artık? Ona ne gerek var, buna ne gerek var? Bakkala gidin o zaman, nedir bu isyanlar yorumlar? Bakkal size çok güzel kırpar, ruhunuz bile duymaz.