Burak Aziz Demirci
Kilopat
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Sistemime ileride ekran kartı yükseltmesi yapmak istiyorum. Sizin de fikirlerinizi almak istedim.
Sistemimin özellikleri şu şekildedir:
Intel Core i5 4590 @3.30GHz
HyperX Fury 2x8 DDR3 1866MHz çift kit RAM.
Gigabyte GA-H81M-DS2 anakart.
VTX HD 6950 1GB GDDR5 ekran kartı.
500GB SSD + 2TB 7200RPM 64MB HDD.
Cooler Master RS-500-PCAP-J3 500W PSU.
ASUS VP228'de 21.5 inç 1080p 5ms monitör.
Bence tek ekran kartımı yükseltmem gerekiyor. Çünkü diğer bileşenler halen iş görür güçte. Sizce bu sisteme maksimum takılabilecek kartlar nelerdir?
Şimdiden teşekkürler.
Ek olarak konu dışı ancak belki yardımcı olabilecek birisi vardır, ekran kartı driver ı 2015'den kalma ve tek stabil sürüm bu. Bu sürümün dışında bir de beta var onu da denedim ancak o daha kötü. Sorun şu, GTA V'e CS:GO'da yaşıyorum bu problemi. GTA da bazen story mode girerken hata veriyor 3D ile alakalı. Bazen de giriyor ancak grafikler sipsiyah olarak giriyor. Bunu tam olarak çözemedim. CS:GO'da ise Dust 2 ve mirage maplerinde ekran böyle pause menüsündeki yarı saydam menü gibi kalıyor. Onu da ESC yaparak bir şekilde çözüyorum. Kısacası bu problemlerin ekran kartımın driverından kaynaklı olduğunu düşünüyorum ve değiştirmek istiyorum.
(Oyunlar tamamen orijinaldir)
Sistemimin özellikleri şu şekildedir:
Intel Core i5 4590 @3.30GHz
HyperX Fury 2x8 DDR3 1866MHz çift kit RAM.
Gigabyte GA-H81M-DS2 anakart.
VTX HD 6950 1GB GDDR5 ekran kartı.
500GB SSD + 2TB 7200RPM 64MB HDD.
Cooler Master RS-500-PCAP-J3 500W PSU.
ASUS VP228'de 21.5 inç 1080p 5ms monitör.
Bence tek ekran kartımı yükseltmem gerekiyor. Çünkü diğer bileşenler halen iş görür güçte. Sizce bu sisteme maksimum takılabilecek kartlar nelerdir?
Şimdiden teşekkürler.
Ek olarak konu dışı ancak belki yardımcı olabilecek birisi vardır, ekran kartı driver ı 2015'den kalma ve tek stabil sürüm bu. Bu sürümün dışında bir de beta var onu da denedim ancak o daha kötü. Sorun şu, GTA V'e CS:GO'da yaşıyorum bu problemi. GTA da bazen story mode girerken hata veriyor 3D ile alakalı. Bazen de giriyor ancak grafikler sipsiyah olarak giriyor. Bunu tam olarak çözemedim. CS:GO'da ise Dust 2 ve mirage maplerinde ekran böyle pause menüsündeki yarı saydam menü gibi kalıyor. Onu da ESC yaparak bir şekilde çözüyorum. Kısacası bu problemlerin ekran kartımın driverından kaynaklı olduğunu düşünüyorum ve değiştirmek istiyorum.
(Oyunlar tamamen orijinaldir)