SaidGdrr Centipat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 69 1 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarımı satacağım, ortalama ne kadar eder? Bir fiyat verebilir misiniz? İşlemci: Intel Core i5 4590 3.30 GHz. Ekran kartı: ASUS GT 730 2 GB. RAM: 8 GB. Anakart: ASUS B85M-G. HDD: 1TB.
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarımı satacağım, ortalama ne kadar eder? Bir fiyat verebilir misiniz? İşlemci: Intel Core i5 4590 3.30 GHz. Ekran kartı: ASUS GT 730 2 GB. RAM: 8 GB. Anakart: ASUS B85M-G. HDD: 1TB.
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.854 Makaleler 3 Çözümler 35 1 Ekim 2020 #2 Taş çatlasa 1500 ama taş çatlar mı bilemiyorum. İşlemci fena değil ama ekran kartı cidden çok kötü.
EmoAbi321123 Picopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 489 Yer Everest dağının içi 1 Ekim 2020 #3 1 Saniye şaka bir yana GT 730 çok kötü bir kart Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
1 Saniye şaka bir yana GT 730 çok kötü bir kart Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
FurkanxdTR Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 2.608 Çözümler 8 1 Ekim 2020 #4 Silinen üye dedi: Taş çatlasa 1500 ama taş çatlar mı bilemiyorum. İşlemci fena değil ama ekran kartı cidden çok kötü. Genişletmek için tıkla... Bence de en fazla 1500 eder. Ama piyasa şuan karışık olduğu için 1700 1800 den başlayıp yavaş yavaş fiyatı aşağıya çekebilirsiniz. EmoAbi321123 dedi: 1 Saniye şaka bir yana GT 730 çok kötü bir kart Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Videoyu gördükten sonra, etmezmiş 1700TL falan
Silinen üye dedi: Taş çatlasa 1500 ama taş çatlar mı bilemiyorum. İşlemci fena değil ama ekran kartı cidden çok kötü. Genişletmek için tıkla... Bence de en fazla 1500 eder. Ama piyasa şuan karışık olduğu için 1700 1800 den başlayıp yavaş yavaş fiyatı aşağıya çekebilirsiniz. EmoAbi321123 dedi: 1 Saniye şaka bir yana GT 730 çok kötü bir kart Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Videoyu gördükten sonra, etmezmiş 1700TL falan
G gearway Picopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 158 Çözümler 1 1 Ekim 2020 #5 SaidGdrr dedi: Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarımı satacağım, ortalama ne kadar eder? Bir fiyat verebilir misiniz? İşlemci: Intel Core i5 4590 3.30 GHz. Ekran kartı: ASUS GT 730 2 GB. RAM: 8 GB. Anakart: ASUS B85M-G. HDD: 1TB. Genişletmek için tıkla... Tahminen 2500TL civarı tutar fakat ekran kartın o kadar iyi bir ekran kartı değil onun yerine GT1030 veya R7 240 almanı tavsiye ederim.
SaidGdrr dedi: Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarımı satacağım, ortalama ne kadar eder? Bir fiyat verebilir misiniz? İşlemci: Intel Core i5 4590 3.30 GHz. Ekran kartı: ASUS GT 730 2 GB. RAM: 8 GB. Anakart: ASUS B85M-G. HDD: 1TB. Genişletmek için tıkla... Tahminen 2500TL civarı tutar fakat ekran kartın o kadar iyi bir ekran kartı değil onun yerine GT1030 veya R7 240 almanı tavsiye ederim.
SaidGdrr Centipat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 69 1 Ekim 2020 #6 Ekran kartımdan hiç memnun değilim zaten. Olabildiğince yüksek fiyata satıp üstüne ekleyip yenisini almayı düşünüyorum gearway dedi: Tahminen 2500TL civarı tutar fakat ekran kartın o kadar iyi bir ekran kartı değil onun yerine GT1030 veya R7 240 almanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Almıyorum Satıyorum.
Ekran kartımdan hiç memnun değilim zaten. Olabildiğince yüksek fiyata satıp üstüne ekleyip yenisini almayı düşünüyorum gearway dedi: Tahminen 2500TL civarı tutar fakat ekran kartın o kadar iyi bir ekran kartı değil onun yerine GT1030 veya R7 240 almanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Almıyorum Satıyorum.
EmoAbi321123 Picopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 489 Yer Everest dağının içi 1 Ekim 2020 #7 SaidGdrr dedi: Ekran kartımdan hiç memnun değilim zaten. Olabildiğince yüksek fiyata satıp üstüne ekleyip yenisini almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bence öyle yapma satamazsın PC bilmeyen birisini yedirirsin ama bence GTX 750 Ti al.
SaidGdrr dedi: Ekran kartımdan hiç memnun değilim zaten. Olabildiğince yüksek fiyata satıp üstüne ekleyip yenisini almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bence öyle yapma satamazsın PC bilmeyen birisini yedirirsin ama bence GTX 750 Ti al.
G gearway Picopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 158 Çözümler 1 1 Ekim 2020 #8 SaidGdrr dedi: Ekran kartımdan hiç memnun değilim zaten. Olabildiğince yüksek fiyata satıp üstüne ekleyip yenisini almayı düşünüyorum. Almıyorum satıyorum. Genişletmek için tıkla... İtopya'da vok Gaming'in topladığı bir bilgisayar var 3200 TL'di galiba o sistem bayağı iyi bütçen varsa üstüne para ekleyip bu sistemi alabilirsin. SaidGdrr dedi: Ekran kartımdan hiç memnun değilim zaten. Olabildiğince yüksek fiyata satıp üstüne ekleyip yenisini almayı düşünüyorum. Almıyorum satıyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgisayardan anlayan birisinin alması biraz zor.
SaidGdrr dedi: Ekran kartımdan hiç memnun değilim zaten. Olabildiğince yüksek fiyata satıp üstüne ekleyip yenisini almayı düşünüyorum. Almıyorum satıyorum. Genişletmek için tıkla... İtopya'da vok Gaming'in topladığı bir bilgisayar var 3200 TL'di galiba o sistem bayağı iyi bütçen varsa üstüne para ekleyip bu sistemi alabilirsin. SaidGdrr dedi: Ekran kartımdan hiç memnun değilim zaten. Olabildiğince yüksek fiyata satıp üstüne ekleyip yenisini almayı düşünüyorum. Almıyorum satıyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgisayardan anlayan birisinin alması biraz zor.
Bulut2024 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2019 Mesajlar 1.340 Makaleler 2 Çözümler 4 1 Ekim 2020 #9 gearway dedi: İtopya'da vok Gaming'in topladığı bir bilgisayar var 3200 TL'di galiba o sistem bayağı iyi bütçen varsa üstüne para ekleyip bu sistemi alabilirsin. Bilgisayardan anlayan birisinin alması biraz zor. Genişletmek için tıkla... Siz o bilgisayara 2500 TL verileceğini kanıtlayarak anladığınızı gösterdiniz zaten. Kim alır kim almaz belli olmaz.
gearway dedi: İtopya'da vok Gaming'in topladığı bir bilgisayar var 3200 TL'di galiba o sistem bayağı iyi bütçen varsa üstüne para ekleyip bu sistemi alabilirsin. Bilgisayardan anlayan birisinin alması biraz zor. Genişletmek için tıkla... Siz o bilgisayara 2500 TL verileceğini kanıtlayarak anladığınızı gösterdiniz zaten. Kim alır kim almaz belli olmaz.
SaidGdrr Centipat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 69 1 Ekim 2020 #10 Arkadaşlar yanlış dile getirdim sanırım Bu pc bende var zaten bunu satıcam üstüne yenisini alıcam ekran kartı olarak 1050 ti filan düşünüyordum 1650 de önerdiler veya RX 580
Arkadaşlar yanlış dile getirdim sanırım Bu pc bende var zaten bunu satıcam üstüne yenisini alıcam ekran kartı olarak 1050 ti filan düşünüyordum 1650 de önerdiler veya RX 580