İ5 4590 ve GTX960 Tabanlı Sistem Toplama

SinanBey

Kilopat
Katılım
23 Ocak 2015
Mesajlar
19
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bu ay içinde sistemimi yenileyeceğim. Ben kendim bir şeyler yaptım, sizce iyi midir? Yorumlarınızı bekliyorum, bir de sizden bir tavsiye alabilir miyim?

Ekran Alıntısı.PNG
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Buradaki arkadaşlar ekran kartını neye göre MSI yap diyor bilmiyorum. Yabancı kaynaklardan araştırmalarımda GTX960 ekran kartlarının en performanslısı Gigabyte olanıydı. Ama 4G modelini almanızı tavsiye ediyorum. 1 haftadır sorunsuz kullanıyorum :)
 
Arkadaşlar ilgilendiğiniz için teşekkür ederim .
evga alacağım fakat 4g modelini yapınca 2700 gibi fiyata ulaşıyor zaten bende 2300 2500 arası anca para çıkar onun için 2g ile idare edicez :)
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı