İ5 4590 ve GTX970 Tabanlı Sistem Toplama

celikahmet20

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar topladığım sistem sizce uyumlu mu? Bu arada bütçe 3200 TL.

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
20 TL için Sinerji'den almayın derim. Her zaman köklü firma daha iyidir.
Bu köklü firma haksız kazanç gerekçesiyle dava açılan Vatan Kazık Atan değildir umarım. Sinerji kat kat daha iyi. Hem müşteri hizmetleri hem de fiyatlarıyla.

Konu sahibi zaten kendi verdiği linki Sinerji'den toplamış. Toplarken de Zalman Z3 Plus+600W PSU koymuş. Zaten ikisi birlikte 20 lira daha ucuza yine Sinerji'de satılıyor diye o yorumu yaptım. Senin yaptığın
20 TL için Sinerji'den almayın derim. Her zaman köklü firma daha iyidir.
yorumundan da hiçbir mantık çıkaramadım açıkçası. Adam zaten Sinerji'den toplamış, bende o sitedeki aynı işleve sahip ve 20 Tl daha ucuz bir ürünü önerdim. Oradaki 20 lirayla köklü firmanın ne alakası var sorabilir miyim?

Konu sahibi zaten kendi verdiği linki Sinerji'den toplamış. Toplarken de Zalman Z3 Plus+600W PSU koymuş. Zaten ikisi birlikte 20 lira daha ucuza yine Sinerji'de satılıyor diye o yorumu yaptım. Senin yaptığın
yorumundan da hiçbir mantık çıkaramadım açıkçası. Adam zaten Sinerji'den toplamış, bende o sitedeki aynı işleve sahip ve 20 Tl daha ucuz bir ürünü önerdim. Oradaki 20 lirayla köklü firmanın ne alakası var sorabilir miyim?
Ben olayı yanlış anladım. Özür dilerim. Toplam fiyat sinerji'de 20 TL daha ucuz sandım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı