i5 460M Hackintosh kurulumu

Mastermonster

Hectopat
Daha fazla  
Ben şu videodan bakarak Hackintosh kurmak istiyorum

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ama sistemim çok düşük.
İşlemci: Intel'i 5 460M.
RAM: 3GB (laptop)
SSD: Samsung 250 GB.
Grafik: Intel.

Bu sisteme High Sierra kurmanız iyi olur hocam, sistem UEFI destekliyor muydu?

Maalesef hayır hocaam UEFI yok 11 yıllık laptop üsütne ekranı kırık olduğu için televizyondan açıyorum bu yüzden BIOS'u da açamıyorum

Herhangi bir harici grafik kartı var mı cihazda?
Eğer optimus teknolojisi yok ise harici ekran kartının çalışabilme ihtimali var.

Hayır Intel dahili grafik çipseti

O zaman High Sierra denemeniz mantıklı olacaktır.

Hocam olur ama tek sıkıntı BIOS'a erişemiyorum ekran kırıktı çıkarttım şimdi sadece arkadaki metal kısım gözüküyor ama ona rağmen BIOS gelmedi TV'ye ne yapmalıyım sizce TV'ye BIOS gelmesi için (VGA ile bağlanıyorum HDMI bozuk)

Hocam BIOS default ayarlarındaysa kurulumda pek sorun çıkaracağını sanmıyorum, bir de VGA ile bağlanıyorsanız bu sisteme Sierra kurmanız daha iyi olur. Müsait zamanda bir EFI paylaşırım onunla Sierra denersiniz.

Hocam BIOS default ayarlarındaysa kurulumda pek sorun çıkaracağını sanmıyorum, bir de VGA ile bağlanıyorsanız bu sisteme sierra kurmanız daha iyi olur. Müsait zamanda bir EFI paylaşırım onunla sierra denersiniz.

Hocam zaten BIOS pili yok o yüzden her şey aynı ama boot atarsak sıkıntı yaratabilir lakin güncelleme yapar mış gibi yaparsak olabilir. Bir de hocam VGA ile bağlanıyorum sıkıntı çıkarır mı macOS çünkü sıkıntı çıkarması halinde bir daha kullanamayabilirim laptopu.

Hocam VGA konusunda macOS Sierra sürümünden sonra VGA desteği kesildi, o yüzden Sierra kurmanızı önerdim. Tabii iGPU'yu tanıtma kısmı da var, tanıtma denemeleri yaparken macOS görüntüsü gelmeyebilir. Bu durumda başka bir bilgisayardan veya telefondan configi düzenleyip tekrar denemeniz lazım. Onun dışında bilgisayara bir zarar vermez, kurup kurmamak size kalmış.

Hocam VGA konusunda macOS sierra sürümünden sonra VGA desteği kesildi, o yüzden sierra kurmanızı önerdim. Tabii IGPU'yu tanıtma kısmı da var, tanıtma denemeleri yaparken macOS görüntüsü gelmeyebilir. Bu durumda başka bir bilgisayardan veya telefondan Config'i düzenleyip tekrar denemeniz lazım. Onun dışında bilgisayara bir zarar vermez, kurup kurmamak size kalmış.

Teşekkürler hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı