i5 4670 ile i5 4440 Arasındaki Farklar Nelerdir ?

• Konuyu başlatan Revenue
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 1.667
R

Revenue

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar,

Mart ayı içerisinde işlemci almayı planlıyorum. i5 4670 ile i5 4440 arasında kaldım. Genel olarak oyun için kullanacağım. Acaba hangisini alıyım ? Aradaki fiyat farkına değecek bir performans farkı var mıdır ? O.C yapmayı pek planlamıyorum, yalnızca turbosundan yararlanırım en fazla, onun dışında pek O.C meraklısı biri değilimdir. Önerileriniz nedir ?

i5-4670, i5 4440'a göre daha performanslı. cpu-world.com'dan ne açıdan daha performanslı olduğunu daha detaylı öğrenebilirsin.

Ayrıca Vatan'da şu an i5-4570 için bir kampanya var ve i5 4440'dan daha ucuz. Bence Mart ayını bekleme, internetten i5-4570'i sipariş ettir.

Kartta henüz açık yok maalesef ki, şu an alamıyorum. Zaten günün fırsatı yazıyor, almak için de hemen sipariş vermek gerekiyor. İndirim oranı da fazla yüksek gelmedi, %8 indirim yapılmış. 4670 ile 4440 arasında fazla fark yoksa (oyun sistemleri için) 4570 ile 4440 arasındada fazla fark yoktur herhalde. 4440 almayı planlıyorum şu an için. Anakart olarakta H81-Plus düşünüyorum.

Doğrudur hocam günün fırsatı üzerinden %8'dir ancak Mart ayında kartımda açık olabilecek, Şubat ayı içerisinde alamıyorum o yüzden. Belki şanslı günüme gelir yine böyle bir fırsat yakalarım, kader kısmet :) Şu an için 4440 üzerinde yoğunlaştım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı