Çözüldü i5 4670 işlemci sıcaklığı sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emirkar

Kilopat
Daha fazla  
GTX 1060 ile düşük GPU kullanımı yaşıyordum. Sonra farkettim ki CPU boştayken bile sıcaklığının yüksek olduğunu gördüm. Termal Macunu 2 hafta önce yenilemiştim oysa. Ne yapmam gerekiyor?

cpu.PNG

Çözüm
Büyük olasılıkla macunu yeniledikten sonra soğutucuyu düzgün oturtamamışsınızdır. Resimdeki kullanım oranlarında, oda sıcaklığına da bağlı olarak 50 dereceyi geçmemesi lazım o da en kötü senaryo.

Sorun çözüldü, haklıymışınız. Şu an yaklaşık 43-44 arası seyrediyor.
Büyük olasılıkla macunu yeniledikten sonra soğutucuyu düzgün oturtamamışsınızdır. Resimdeki kullanım oranlarında, oda sıcaklığına da bağlı olarak 50 dereceyi geçmemesi lazım o da en kötü senaryo.

Sorun çözüldü, haklıymışınız. Şu an yaklaşık 43-44 arası seyrediyor.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı