ClioCin
Kilopat
Daha fazla
Herkese merhaba, başlıkta da belirttiğim üzere ekran kartımı değiştireceğim, bütçem 1500TL kadar. Ancak gel gelelim çok kararsızım. Uzun zamandır GTX 970 almak istiyorum, bilgisayarımın şu anki özellikleri ile acaba ne kadar performans alırım? "Darboğaza girer mi?" gibi kafamda deli sorular var. Bu yüzden ben aşağıya bilgisayarımın şu anki özelliklerini şöyle bir yazayım;
ASUS veya MSI almayı düşünüyorum marka olarak, GALAX nasıldır? diye de sormak istiyorum, fiyatı epey uygun gözüküyor uzaktan ama fiyat yüzünden de kart beni yarı yolda bırakmasın
Anakartım ile ilgili sorunum ise, geçtiğimiz yıl temizlik yaparken ekran kartımı sökmek istedim ancak sanırım biraz sert davrandım ki ekran kartını kilitlediğimiz kilit, pin artık her neyse elimde kaldı
şu an için ekran kartımı sadece vidasını sert bir şekilde sıkarak monteledim, herhangi bir sorun yaşamadım çıkma vb. ancak eğer yeni bir kart alırsam ve büyük, ağır bir kart olursa eğer sorun yaşar mıyım?
Bir de, 600w psu yeter mi? Güç tüketimi çok uygun gözüktü GTX 970'in şu anki kartımı ve diğer AMD grafik işlemcili kartlara bakınca.
Eğer zahmet edip, bıkmadan buraya kadar okuduysanız da sabrınız için çok çok teşekkür ederim
Yardımlarınızı, önerilerinizi bekliyorum. Mutlu günler.
- İntel Core İ5 4670 (K değil çarpan kilidi kapalı)
- Anakart: MSI Z87-G43 (onunla ilgili de bir sorunum var aşağıya belirteceğim)
- DDR3 8GB Kingston RAM,
- PSU Aerocool Strike-X 600w
- Şu anki ekran kartım da AMD HD7850 1GB 256 Bit, yazmış oldum artık, ne gereği varsa
ASUS veya MSI almayı düşünüyorum marka olarak, GALAX nasıldır? diye de sormak istiyorum, fiyatı epey uygun gözüküyor uzaktan ama fiyat yüzünden de kart beni yarı yolda bırakmasın
Anakartım ile ilgili sorunum ise, geçtiğimiz yıl temizlik yaparken ekran kartımı sökmek istedim ancak sanırım biraz sert davrandım ki ekran kartını kilitlediğimiz kilit, pin artık her neyse elimde kaldı
Bir de, 600w psu yeter mi? Güç tüketimi çok uygun gözüktü GTX 970'in şu anki kartımı ve diğer AMD grafik işlemcili kartlara bakınca.
Eğer zahmet edip, bıkmadan buraya kadar okuduysanız da sabrınız için çok çok teşekkür ederim
Yardımlarınızı, önerilerinizi bekliyorum. Mutlu günler.
Son düzenleyen: Moderatör: