İ5 4670K, GTX760. GTA V İçin

Yunus Kurt

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar GTA V oyununu almaya niyetliyim ama sistemimde rahat oynar mıyım diye tereddütteyim, o kadar para verip sıkıntı yaşarsam üzülürüm, sizce sistemim oyun için yeterli midir, hangi ayarda rahat oynarım ? Watch Dogs oyununu oynamıştım daha önce ben yüksek ayarda kasma olmuştu, benzer oyunlar olduğundan emin olamıyorum siz ne dersiniz ?

MSİ Z97 Gaming 3 Anakart

Zotac GTX 760 AMP! Ekran Kartı

İ5 4670K İşlemci

Vengeance (2x4GB) DDR3 1600Mhz CL9 Ram

Ya bu watch dogs oyununda kasma sorunu yaşadım diye korkuyorum, sonuçta bu oyun daha iyi grafiklere sahip o yüzden bir danışmak istedim, watch dogs da genelde araba kullanırken kasma sorunu yaşıyordum ama diyorsanız bir sıkıntı olmaz rahat oynarsın alcam oyunu hemen sağolum yorumlar için

Zotac yerine Evga, Asus daha iyi bir seçim olabilirdi tabi. Konuya gelecek olursak sistemin ile yüksek ayarlarda (bazı ayarlar en yüksek bile olabilir) gayet akıcı bir şekilde oynayacağını düşünüyorum keza bende de Asus GTX 760 var, işlemci olarak da i3 4160 kullanıyorum.

Zotac yerine Evga, Asus daha iyi bir seçim olabilirdi tabi. Konuya gelecek olursak sistemin ile yüksek ayarlarda (bazı ayarlar en yüksek bile olabilir) gayet akıcı bir şekilde oynayacağını düşünüyorum keza bende de Asus GTX 760 var, işlemci olarak da i3 4160 kullanıyorum.

Peki çok teşekkür ederim içim rahatladı gerçekten, bir de şey dicem benim işlemcide stok fan var bunun oyunlarda yada işlemcinin performansında bir düşüklük olmasına sebebiyet verir mi ?

Peki çok teşekkür ederim içim rahatladı gerçekten, bir de şey dicem benim işlemcide stok fan var bunun oyunlarda yada işlemcinin performansında bir düşüklük olmasına sebebiyet verir mi ?
İşlemciye overclock yaptıysan stok fanın yetmeyecektir. Fakat overclock yapmadıysan stok fan yeterli olur. Ama yinede ekstra soğutucu kullanmakta fayda var. Stok fan performans düşüşü yaşatmaz ama o.c yapıldıysa ısınır ve sıcaklıktan dolayı işlemci zarar görebilir, bu da performans düşüşü yaratır elbet

İşlemciye overclock yaptıysan stok fanın yetmeyecektir. Fakat overclock yapmadıysan stok fan yeterli olur. Ama yinede ekstra soğutucu kullanmakta fayda var. Stok fan performans düşüşü yaşatmaz ama o.c yapıldıysa ısınır ve sıcaklıktan dolayı işlemci zarar görebilir, bu da performans düşüşü yaratır elbet

Yok hiçbir overclock yapmadım, zaten bir soğutucu da almayı düşünüyorum. Bir video buldum yukarıdaki gibi benim sistemin aynısı sanırsam ve gözümü korkuttu doğrusu :/

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyunun optimizasyonu çok iyi bir sıkıntı yaşamazsın. O stuttering problemi sistemle pek alakası yok aynı durum bende de vardı bazı ayarlarla sorun ortadan kaldırılıyor merak etme.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı