İ5 4670K, GTX760. GTA V İçin

Aynı işlemciye, gaming7 anakarta ve gtx770 e sahibim. 1080p very high ayarlarda oynayamazsın. texture ve köşe yumuşatmalar normalde, gölgelerde kapalı iken akıcı şekilde oynayabilirsin. ben bu ayarları biraz yükseltince fps belirli aralıklarda 30 a kadar düşüyor(özellikle açık dünyada ve akşam saatlerinde) ve rahatsız oluyorum.

Aynı işlemciye, gaming7 anakarta ve gtx770 e sahibim. 1080p very high ayarlarda oynayamazsın. texture ve köşe yumuşatmalar normalde, gölgelerde kapalı iken akıcı şekilde oynayabilirsin. ben bu ayarları biraz yükseltince fps belirli aralıklarda 30 a kadar düşüyor(özellikle açık dünyada ve akşam saatlerinde) ve rahatsız oluyorum.

Deme ya benim sistem seninkinden biraz daha düşük olduğuna göre ben daha çok sıkıntı yaşarım ozaman :/

High ayarda bi sıkıntı olmazsa o da yeter diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Deme ya benim sistem seninkinden biraz daha düşük olduğuna göre ben daha çok sıkıntı yaşarım ozaman :/

High ayarda bi sıkıntı olmazsa o da yeter diye düşünüyorum
Oyunun grafikleri zaten harika, very high olmasa da olur. High ayarlarda akıcı oynarsın. Sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Sonuçta GTX 760 berbat bir kart değil. Ufak detayları (msaa, çimen kalitesi, aa gibi) düşüğe alırsan, hatta kapatırsan high ayarlarda çok rahat oynarsın.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı