İ5 4670K İşlemcimin Isı Değerleri Normal mi?

Hocam bir araştır derim ben noctua serisinin hepsi iyidir ülkemizde biraz pahalı ama tasarımıyla iyi soğuttuğunu bilirim pişman etmez.

Bir kaç yerde görmüştüm h100ün sıvı soğutmasına eş değer derecelerde soğutması vardı dediğim gibi fiyatı pahalı ülkemizde yoksa hava soğutmada ilk aklıma gelen marka diyebilirim.

Benim pc oyun oynarken beyaz ekran verip kapanıyor sonra tekrar açarken bios'a girip işlemci sıcaklığına bakıyorum 72 derece sen yine iyisin
bir tane işlemci soğutucusu almayı düşünüyorum.

Benim pc oyun oynarken beyaz ekran verip kapanıyor sonra tekrar açarken bios'a girip işlemci sıcaklığına bakıyorum 72 derece sen yine iyisin
bir tane işlemci soğutucusu almayı düşünüyorum.
Doğru stok soğutucuyla benim ısı değerleri normal sayılır.

70ten sonra sorun teşkil etmeye başlayabilir, aksama goremiyorsan sorun yoktur. Asiri isinanlar zaten aksar ve otomatik olarak bilgisayarin elektrigini keser

70ten sonra sorun teşkil etmeye başlayabilir, aksama goremiyorsan sorun yoktur. Asiri isinanlar zaten aksar ve otomatik olarak bilgisayarin elektrigini keser
Öyle bir sorunla karşılaşmadım ama ani bir ısı artışı var. 30 dereceden 60 dereceye oyunu açar açmaz yükseliyor. 68 derece zirve oldu. Soğuk günlerde bile böyleyse yazın düşünemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…