İ5 4670K İşlemcimin Isı Değerleri Normal mi?

İlk defa böyle birşey görüyorum. Kardeş boşta nasıl 35 derece olup oyunda 75 dereceye çıkar. Bence boştaki ısı da en az 55-60 olması lazım. Benim eski i5 750 işlemcimde de aynı sıkıntı vardı. Oyunlarda fps düşmesi yapıyordu. Şimdi ise oyunlarda bile sıcaklık 40 dereceyi geçmiyor. Hyper Evo kullanıyorum. Alabiliyorsan tavsiye ederim.

Neden oyunda 75 derece normal diyorsunuz onu da anlamadım. Hiç normal değil. Bence stok fanı kesinlikle değiştir. İşlemciyi yersin yoksa. Oyunda işlemci için 75 derece normal değil. Arkadaşlar ekran kartından bahsetmiyoruz...

İlk defa böyle birşey görüyorum. Kardeş boşta nasıl 35 derece olup oyunda 75 dereceye çıkar. Bence boştaki ısı da en az 55-60 olması lazım. Benim eski i5 750 işlemcimde de aynı sıkıntı vardı. Oyunlarda fps düşmesi yapıyordu. Şimdi ise oyunlarda bile sıcaklık 40 dereceyi geçmiyor. Hyper Evo kullanıyorum. Alabiliyorsan tavsiye ederim.
Ani sıçramalar oluyor ben de anlamıyorum. Sistemi yeni topladım termal macununu da sürdüm. Stok fanı kesinlikle değiştireceğim, yoksa arkadaşların dediği gibi işlemciyi yerim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı