i5 4670K Sistem Ne Kadar Eder?

Satmalı mıyım?

• Sistemin iyi boşver.

Oy: 13 86,7%
  • Sat gitsin yeni al.

Oy: 2 13,3%

• Oy verenlerin toplamı
    15
Bence OC yaparsan bu sistem daha çok gider.
OC'ye bu güne kadar hiç ihtiyaç duymadım. Oyunlarda işlemci kullanımı sürekli %30 40 sekmelerinde geziyordu. Tabi ekran kartı R9 270x'e benim işlemci fazla geldi. Bakalım RX 580 kullanırken neler olcak. Sanmıyorum bir darboğaz olacağını, 1070 bile besler rahat. Kasamı beğenmiyorum çok büyük olmadı kasayı değiştireyim.

OC'ye bu güne kadar hiç ihtiyaç duymadım. Oyunlarda işlemci kullanımı sürekli %30 40 sekmelerinde geziyordu. Tabi ekran kartı R9 270x'e benim işlemci fazla geldi. Bakalım RX 580 kullanırken neler olcak. Sanmıyorum bir darboğaz olacağını, 1070 bile besler rahat. Kasamı beğenmiyorum çok büyük olmadı kasayı değiştireyim.
Ben olsam eğer yapabilyorsam az olsa bile birazcık OC denerim. Yeni kasa alacaksan bence en az 2 fanlı bir kasa al. Fanların dönme hızı eğer çok değilse daha fazla OC yapmanı sağlar. Eğer OC yapmayacağım diyorsan çok az bir gürültü çıkartmanı sağlar.

Ben olsam eğer yapabilyorsam az olsa bile birazcık OC denerim. Yeni kasa alacaksan bence en az 2 fanlı bir kasa al. Fanların dönme hızı eğer çok değilse daha fazla OC yapmanı sağlar. Eğer OC yapmayacağım diyorsan çok az bir gürültü çıkartmanı sağlar.
Pek birşey anlamadım, 2 fanlı kasanın OC ile ne alakası var?

Valla ben de bilmiyorum. Ama sessiz bir oyun deneyimi istiyorsan 2 fanlı kasa al demek istedim.
Bendeki kasa Xpredator Red Devil Edition. Kasadaki 23 kocaman fanları hiç kullanmadım. Yan kapakta sürekli açıktır. Çok büyük olması rahatsız etmeye başladı. Alırsam zaten Corsair Carbide Spec 01 alıcam.
Yeniden Yönlendirme Bildirimi

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı