i5 4670K Sistem

Masaustunde ne iyi, belli degil ya. Ama sanki gtx daha iyi gibi duyuyorum.

- - - Güncellendi - - -

Son hali asagidaki resimde. Ama ekran kartini
ASUS GeForce GTX 780 3GB PhysX CUDA DirectCU II OC, with Assassin's Creed IV - Black Flag ile degistirmeyi düsünüyorum. %15 fiyat performans sunuyor ve suruculerde ariza yaratma olasiligi daha dusuk.

Siparis etmeden son pruzler giderilsin. Ekran karti ram psu hakkinda fikrinizi yazarsaniz sevinirim.

Fiyatlarla ilgilenmeyin norvec fiyatlari.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaslar.
Tartisitigimiz o istemi sipartis etmistim ve geldi. Tabi cpu 4770k ve birazdaha extralarla.
Hepinize katkilarinizdan dolayi tesekkurler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Son bi soru montaj ederken plastik yada her neyse. ( esim hemsire hastaneden doktorlarin kullandigi eldivenlerden getirttim ) vucuttaki ölü elektrigi anakart v.b donanimlara aktarmamak icin kullanssam bi sorun yaratmaz heralde ?

Hayır. Aslında bence direk dışarıda çıplak elle toprağa 2-3 saniye ellerinizi koyun. O sırada statik elektrik falan kalmayacaktır. Bu arada sistem gayet güzel görünüyor. Güle güle kullanın. SSD 840 Evo tercih edilebilirdi.

Sorun yaratmaz. Fakat eldiven yerine, demir bir nesneye dokunarak kendinizi nötr'le meniz daha doğrudur. Ayrıca, o eldivenleri doktordan çok hemşire kullanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…