i5 4670K Sistem

Şu an kullandığım dizüstünde amd var çok sıkıntılı. Arada bir saniyelik takılmalar, sürücü çalışmayı durdurdu hatası falan filan. Başka arkadaşımda da var o da aynı sorunlardan şikayetçi. Tabi masaüstünde bir sorun var mıdır onu bilemiyeceğim kullanan arkadaşlar yorum yaparsa daha iyi olur. Ben GTX780'den çok çok memnunum bf3 ve bf4 gibi oyunlarda hiç bir sıkıntı yaşatmıyor bana.

Son olarak ram miktarına takılma. GTX780 3bin küsür ram ama oynarken 1500'den fazla kullandığını nadir gördüm.

Masaustunde ne iyi, belli degil ya. Ama sanki gtx daha iyi gibi duyuyorum.

- - - Güncellendi - - -

Son hali asagidaki resimde. Ama ekran kartini
ASUS GeForce GTX 780 3GB PhysX CUDA DirectCU II OC, with Assassin's Creed IV - Black Flag ile degistirmeyi düsünüyorum. %15 fiyat performans sunuyor ve suruculerde ariza yaratma olasiligi daha dusuk.

Siparis etmeden son pruzler giderilsin. Ekran karti ram psu hakkinda fikrinizi yazarsaniz sevinirim.

Fiyatlarla ilgilenmeyin norvec fiyatlari.
alinacak_hali.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaslar.
Tartisitigimiz o istemi sipartis etmistim ve geldi. Tabi cpu 4770k ve birazdaha extralarla.
Hepinize katkilarinizdan dolayi tesekkurler...

20140210_163322.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Son bi soru montaj ederken plastik yada her neyse. ( esim hemsire hastaneden doktorlarin kullandigi eldivenlerden getirttim ) vucuttaki ölü elektrigi anakart v.b donanimlara aktarmamak icin kullanssam bi sorun yaratmaz heralde ?

Hayır. Aslında bence direk dışarıda çıplak elle toprağa 2-3 saniye ellerinizi koyun. O sırada statik elektrik falan kalmayacaktır. Bu arada sistem gayet güzel görünüyor. Güle güle kullanın. SSD 840 Evo tercih edilebilirdi.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı