i5 4670K Sistem

Benim seçtiğim anakart daha performanslı değil mi? Ayrıca RAM CL11 yazmayı unutmuşum. Bu RAM ve anakart ile üstüne de 4670K modeli ile daha iyi performans elde etmez miyim? Birde iki kasa arasında Cooler Master daha iyi değil mi? :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun sistemlerinde, anakart yonga setinin performans adına bir artısı yoktur. RAM'ler de Cl9 tavsiye ediyoruz.
"K" ibareli işlemciler, çarpanlarının açık olduğunu ifade eder, yani OC yapılabilir. Bunun da oyun sistemlerinde katkısı yok. Ben, yeni toplanan sistemlere önermiyorum. Corsair, kasa da en iyisidir diyebilirim. Önerdiğim sistem gayet güzel ve performanslı, ek olarak SSD var.

R9 290= 250W
İ5 4670= 84W
Sistemin geri kalanı= 50W. ( bu değeri göreceğini sanmıyorum) Toplamda => 384W bu değer sistemin tüketeceği maksimum değerdir.
Güç kaynağı VS550, 12V kanalından 12A akım verebiliyor, yani 504W verebiliyor. Yeterlidir.

Sormak istedigim son 1-2 sey daha var; ilki bu kasa icinde dvd surucu yok dimi? Ayri alinacak yani... Ikincisi win 7 mi 8 mi daha iyi bir secim olur? Son olarak da fazladan fan biz takiyoruz sanirim? Ilk defa toplayacagim icin pek bir sey bilmiyorum cok tesekkur ederim :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı