i5 4670K sisteme ekran kartı önerisi

Mert Cimen

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, yıllardır AMD ekran kartı bulunduran leptoplar kullandım. Yaklaşık 4 adet leptop eskittim. Toshiba satellite P-50 B-11U modelininde bulunan M265x ekran kartının da icabına baktım. Çipi bozulmuş reball yapılması gerekliymiş. Masaüstü bilgisayarım mevcut içerisinde i5 4670k 8 GB DDR3 RAM GT 705 OEM ekran kartı mevcut. Masaüstü bilgisayarıma ekran kartı önerisi istiyorum sizlerden. Bütçem 1.5-2 bin TL arası. AMD kartlara fazla güvenemiyorum artık ama önerilerinize açığım.

Not: PSU Xigmatek 600 bronze 80+

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski AMD kartlarıyla şuan ki kartları karşılaştırmanız yanlış. Özellikle dizüstü kartlarını. RX 570-580 alabilirsiniz. Ya da bekleyin yeni GTX 1660 Ti çıkacak onu alırsınız.

İşlemciniz iyi fakat çoğu oyunda Cpu Usage 100 olacaktır,şimdilik kurtarabilir fakat oyunlar artık çekirdek sayısıyla tamamen doğru orantılı. İleride muhtemelen Upgrade etmek zorunda kalacaksınız.

Merhabalar, yıllardır AMD ekran kartı bulunduran leptoplar kullandım. Yaklaşık 4 adet leptop eskittim. Toshiba satellite P-50 B-11U modelininde bulunan M265x ekran kartının da icabına baktım. Çipi bozulmuş reball yapılması gerekliymiş. Masaüstü bilgisayarım mevcut içerisinde i5 4670k 8 GB DDR3 RAM GT 705 OEM ekran kartı mevcut. Masaüstü bilgisayarıma ekran kartı önerisi istiyorum sizlerden. Bütçem 1.5-2 bin TL arası. AMD kartlara fazla güvenemiyorum artık ama önerilerinize açığım.

Not: PSU Xigmatek 600 bronze 80+
Merhaba Mert, aynı işlemciyi kule tipi soğutucu ile yıllardır kullanıyorum gayet performanslı. Ekran kartı önerisine gelirsek Nvidia 1060 ve RX 5xx serisi kartlar ile 1080P çözünürlükte %90 a varan verimlilikte kullanabilirsin. İleriki zamanda bir 8 GB RAM takviyesi yapılmalı tabi buda işlemciye az daha yük demek oyunlarda.

Merhaba Mert, aynı işlemciyi kule tipi soğutucu ile yıllardır kullanıyorum gayet performanslı. Ekran kartı önerisine gelirsek Nvidia 1060 ve RX 5xx serisi kartlar ile 1080P çözünürlükte %90 a varan verimlilikte kullanabilirsin. İleriki zamanda bir 8 GB RAM takviyesi yapılmalı tabi buda işlemciye az daha yük demek oyunlarda.
Işlemcimin kaldıracaği maximum ekran kartını almak istiyorum. Sonrasında 9.nesil bir işlemci destekli bir anakart ve ram almayı planlıyorum. Gerekirse psu da alabilirim. Siz olsanız AMD mi tercih ederdiniz yoksa Nvidia mı ? Çoğu oyunda Nvidia destekli.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı