Merhaba. Öncelikle Cooler Master N400 kasayı ne kadar araştırdınız bilmiyorum ancak ben pek tavsiye etmiyorum. İlla Cooler Master N serisinden bir kasa istiyorsanız N600 seçmeniz çok daha mantıklı olur ama vatanda şu an stokta N600 gözükmüyor.
ORJiLaN isimli arkadaşın önerdiği Corsair 300R + CX v2 600 80+ Bronze güç kaynaklı kasayı ben de tavsiye ediyorum. Çok memnun kalırsınız. Haziran sonunda toplayacağım yeni sisteme ben de o kasa&psu ikilisinden alacağım.
Eğer sistemi vatan yerine inventustan toplamayı düşünürseniz inventusta üst satırda adı geçen kasaya göre 30TL fazla vererek Corsair 400R + CX v2 600 80+ Bronze kasayı alabilirsiniz.
400R daha güzel, geniş ve kullanışlı bir kasadır ama ekran kartı genişliği daha dardır. Gene de güncel tüm ekran kartları rahatlıkla sığabilmektedir.
Ben sizin yerinizde ve o bütçeye sahip olsam şöyle yapardım.
Overclock yapacaksınız ama SLI yapmayacaksanız seçtiğiniz anakart yerine MSI Z97 Gaming 3 tavsiye ederim. İlerde işlemcinin yetmeme durumu olduğunda sadece işlemciyi 5. nesil bir işlemciyle değiştirmeniz yeterli olacaktır. Anakart yeni nesili desteklediği için overclocka onunla devam edersiniz. Eğer bu anakartı alacak ekstradan bütçeniz yoksa SSD'yi ilk etapta almayın. SSD'nin fiyatı olan 389TL'nin yaklaşık 90TL'sini anakart değişimine, 80-100TL gibi bir tutarını da kasa + güç kaynağı değişimine, kalan kısmını da işlemci soğutucuya harcarsınız. Bir de Seagate Barracuda 1TB yerine WD Caviar Blue 1TB almanızı tavsiye ederim. Seagate ile hemen hemen aynı fiyattadır.
Böylece sistemde tek eksik parça SSD kalır. Onu da ilerde taksitle veya bütçenizi denkleştirdiğinizde direk eklersiniz.
Son olarak SLI yaparım derseniz anakartı MSI Z97 Gaming 5 seçebilirsiniz. SSD almazsanız bu karta da bütçeniz yetiyor. İyi akşamlar.