i5 4670K ve GTX 750Ti Tabanlı Sistem Toplama

tiesto34

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selamlar;
Ben yeni bir sistem toplamak istiyorum. Öncelikle kullanım amacımı söyleyeyim. 3D max ve benzeri programlar kullanabileceğim bir bilgisayar istiyorum. Çok fazla oyun oynayan biri değilim. Bütçem 2000-2500 TL arası. Aklımda oluşturduğum bir sistem var. Bu sistem üzerinden beklentimi karşılar mı ? Yoksa fazla mı gelir, sistem parçaları birbirini dengeler mi ? Dengelemeyen parçalar olursa alternatif olarak önerileriniz neler olur ? Bu konularda yardımcı olur musunuz?

Aklımdaki sistem:
İşlemci: i5 4670K
Anakart: MSİ Z97 gaming 5
Ekran kartı: MSİ GTX 750Ti
RAM: G.SKILL 8 GB (2x4) DDR3 1600 MHz CL9
SSD: Kingston 120 GB Hyperx 3k

Not: Kasayı en kısa zamanda toplamam gerekiyor. Görüşleriniz için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Profesyonel işler için kullanacaksan ya FX 8350 al yada i7 4790 al ama i5 alma. Anakarta o kadar para bayılmana gerek yok. İ7 4790 + MSI Z97 PC MATE seni mutlu edecektir fakat buna ayıracak bütçen yoksa FX8350 + UD3P almanı öneririm. Bu ikiliyi alırsan ekran kartına daha çok yatırım yapabilirsin.

Ama i5 serisi bir işlemci alma. FX 8350 daha iyi sonuçlar verir profesyonel işlerde.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı