i5 4670K ve MSI GTX 970 tabanlı Mini-İTX sistem toplandı

Teşekkür ederim.
Açıkçası monitör konusunda çok profesyonel düzeyde bilgi verebileceğimi sanmıyorum. Ben 1ms tepkime süresi olmasından dolayı bunu seçtim. Aslında aklımda IPS panel olmasından dolayı AOC i2369v vardı, her ikisine de baktım Vatanbilgisayar da. Görüntü kalitesi olarak çok fark gördüğümü söyleyemem. AOC'nin tasarımı da çok hoş. Ama bunun da 9mm çerçeve kalınlığı çoklu monitör sistemi için de çok iyi. İleride ek monitör alacak olursam o açıdan da iyi olur diye düşündüm. Bu arda AOC'nin de çerçevesi kalın değil. Çevreden arka aydınlatma olduğu için sanırım, monitörün alt çerçevesi sıcak oluyor, dahili hoparlörü hiç yoktan iyidir, bir de ekran kartı ile birlikte gelen bir ucu DVI-D, diğer ucu HDMI kablo ile bağlayınca sesi de otomatik olarak oradan monitöre aktarabiliyorum, o da çok pratik. Genel olarak monitör ile ilgili söyleyeceklerim bunlar.

Hayırlı olsun kardeşim. MSI 970 de coil whine sorunu yaşadın mı ben de merak ettim ?

İkinize de teşekkür ederim. Coil whine sorunu kartımda hiç yok. Mesela yeni aldığım Far Cry 4'ün menüsündeyken Vsync kapalı olduğunda FPS 2500'lere kadar çıkıyor, orada bile başımı kasaya doğru eğmeme ramen ses duymadım. Kasam küçük olduğu için hava dolaşımı iyi olsun diye iki egzoz fanı var, malesef bu fanları %50'nin altında bir hızda çalıştırmayı başaramadığım için biraz fan gürültüsü oluyor, ekran kartının fan sesini şimdiye kadar hiç duymadım, cidden çok merak ediyorum acaba ses çıkarıyorsa nasıl bir sesi var diye, eminim çok karizmatik çıkıyordur

google gtx970 cw yaz çıkıyor kardeşim..

gtx 970 coil whine - YouTube

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…