i5 4690 2.el PC Toplamak

mert4040

Hectopat
Daha fazla  
Bütcem kısıtlı olduğu için sahibinden.com'da PC toplayacağım bileşenler;

-Asus H81M-P33 DDR3 1600 VGA (150 TL)
-i5 4690 (450 TL)
-Kingston HyperX Fury 8 GB 1600 MHz (130)
-ASUS DirectCU 780 3 GB (650)
-Seagate 1 TB 32MB 7200RPM(100)
-Thermaltake V3 600 Watt (220)
-ASUS VP247 1920*1200 monitör(400)

Bunları almayı düşünüyorum sizlere de sormak istedim. Düşünceleriniz benim için cok önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kusura bakmayın banım olduğu için cevap vermedim SSD eklemeyi düşünüyorum birde 780,1050ti dan eski bir kart olabilir ama çok daha performanslı olduğu için seçtim hatta biraz daha bütçeyi artırıp 780ti almayı düşünüyorum.

Kusura bakmayın banım olduğu için cevap vermedim SSD eklemeyi düşünüyorum birde 780,1050ti dan eski bir kart olabilir ama çok daha performanslı olduğu için seçtim hatta biraz daha bütçeyi artırıp 780ti almayı düşünüyorum.
GTX 1050 Ti GTX 780 Ti'a kafa tutabilecek bir kart 5-10 FPS için güncellikten vazgeçmeyin bence.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sahibinden'den alışveriş yaparken çok dikkatli olmak lazım. Orada çok fırıldak dönüyor, GET ilanı açıp ürünü elden satmaya çalışanlardan kaparo isteyene kadar türlü türlü insanlar var. Üstelik bunu toplayacağım diyorsun, her ürünü tek tek test etmen lazım ki kimse sana test için ürün göndermez. Hepsini gidip yerinde görmen lazım. Bu sistemi toplaman sana çok fazla zamana mal olur. Binbir çeşit insanla muhatap olmak da cabası.

Sahibinden'den alışveriş yaparken çok dikkatli olmak lazım. Orada çok fırıldak dönüyor, GET ilanı açıp ürünü elden satmaya çalışanlardan kaparo isteyene kadar türlü türlü insanlar var. Üstelik bunu toplayacağım diyorsun, her ürünü tek tek test etmen lazım ki kimse sana test için ürün göndermez. Hepsini gidip yerinde görmen lazım. Bu sistemi toplaman sana çok fazla zamana mal olur. Binbir çeşit insanla muhatap olmak da cabası.
Doğru diyorsun çoğunu elden alıcam zaten ama 2000 tlye bence anca bunun yarı performanslı sistem toplanabilir diye düşünüyorum o yüzden böyle bir işe girdim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı