i5 4690 Tabanlı Sistem Toplama

GFBurhan

Hectopat
Daha fazla  
İlk öncelikle bu konuda bana yardım eden ve cevap veren herkese teşekkür ederim.
Ben forumda çok dolaştım bu fiyata sistem toplama konularına fakat tam olarak 3000 TL'ye hem İ5 4690 ve R9 390 bir sistem görmedim. Belki de ben bulamamısımdır. Belki de 3000 TL'ye böyle bir sistem dolar düşene kadar toplayamayacağım.
Yardım ihtiyacım da burada başlıyor. Bu sitemi ekran kartını ve işlemciyi kücültmeden nasıl fiyatını azaltabilirim? İşlemci olarak Intel i5 4460 ile 4690 arasında fark olduğunu duyduğum için onu koydum. Yardımlarınızı ya da başka daha uygun parca yorumlarınızı bekliyorum.
Bütcem tam tamına ''3000 TL '' herkese teşekkürler.

asd.PNG

Öncelikle selam. R9 390 güzel bir ekran kartı ama sana tavsiyem GTX 970 ile değiştirmen. İ5 4460, GTX 980'in bile yükünü kaldırabilecek bir işlemci. Fakat işlemciyi yüksek tutman sana bir zarar getirmez. H97 Gaming 3, çok güzel bir anakart ama bu anakartı almadan önce özelliklerine bak. Belki hayatın boyunca umrunda olmayacak teknolojilere para vermek istemezsin. Ses kalitesine çok önem vermiyorsan ve çok sağlam bir internetin varsa alacağın H81 model bir anakart işini fazla fazla görecektir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı