Alacağım ekran kartı ile söylediğin kart arasında 3 tl fark var ne kadar büyük bir fps artışı olabilir?Anakartı h81m pro-pro vd seçersen daha uzun ömürlü olur her ne kadar ikiside military class olsada malzeme kalitesi 1 tık daha yüksek. Ekran kartı olarak r9 380 4gb modeli gtx 960 dan çok daha performanslı.
Ekran kartlarını benchmark, testler veya mimariler yerine fiyata göre değerlendirebiliyosan 960 lı sistemin hayırlı olsun.Alacağım ekran kartı ile söylediğin kart arasında 3 tl fark var ne kadar büyük bir fps artışı olabilir?
Bahsettiğin anakartada baktım her hangi bir overlock işlemi yapmayacağım ve arada 40 tl kadar bir fiyat farkı olduğu için seçili olan kartı daha cazip buldum. Kasa hakkında öneriniz var mı?
Dikkatli bakarsan zaten 4 gb ram ın 2 adet olduğunu görebilirsin. Ve anakart ile ilgili bilgi için gerçekten teşekkürler hayat kurtardı kasadaki 3.0 portunu kullanmak için sabırsızlanıyordum eğer bu konu hakkında bilgi vermeseydin kullanamayacaktım.Seçtiğin kasanın ön portunda USB 3.0 var ise anakartı H81M Pro-VD veya H81M-P32 yapman daha iyi olur. P33 modelinde ön port için USB 3.0 desteği yok. İşlemciyi 4460 yaparak RAM i 8GB yapabilirsin. Yeni nesil oyunlar için 4GB yetersiz gelmeye başladı artık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.