İ5 4690 ve GTX 970 Tabanlı Sistem Toplama

kaptan41

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 3000-3500 TL arası bir bütçem var. Ben kendim resimdeki gibi bir sistem topladım, artıları ve eksileri nelerdir? Kafama takılan birkaç şey var. Z97 anakart alıp 4690K almam daha mantıklı mı olur ya da RAM'i 16 GB yapmam? Fikir ve önerilerinizi bekliyorum. Sistemde kalitesiz gördüğünüz malzemeler var mı?
yeni sistem.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
4690K alman daha mantıklı olacaktır. RAM'i her zaman alabilirsin.

4690K alman daha mantıklı olacaktır. RAM'i her zaman alabilirsin.
Sistemi oyun için topluyorum işlemciyi K yapmamın nasıl bir yararı olur bana?
Z97 anakart alıp İ5 4690K alınması gerçekten iyi olur. Hemde uzun ömürlü olur. RAM konusuna gelirsek, 8 GB RAM şu anlık yeterli. ( Render işleriyle uğraşılmayacaksa )
Render yapmayacağım, oyun için topluyorum. K almasam ve H97 anakart alsam nasıl bir zararı olur bana?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemi oyun için topluyorum işlemciyi K yapmamın nasıl bir yararı olur bana?

Render yapmayacağım, oyun için topluyorum. K almasam ve H97 anakart alsam nasıl bir zararı olur bana?
Hocam korkmayın, seçtiğiniz işlemci sınıfı olan i5 klasmanının en güzel modellerinden biridir. Render yapmayacak iseniz abartmayın, darboğaz o kartta SLI yapsan bile olmaz. Masrafa gerek yok, soğutucu-anakart derken astarı yüzünden pahalıya gelir. 16'yada gerek yok abartmanızı tavsiye etmiyorum. DDR4 sisteme bile 16 fazla.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı