i5 4690 ve GTX760 Tabanlı Sistem Toplama

Prokaryot

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistem nasıl? Eksiği, gediği var mı? Sadece kasa topluyorum, SSHD alacağım. Bundan hariç o stokda yokmuş, koyamadım oraya. Eksik varsa söyleyiniz, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki ya böyle bir sistem için nasıl bir kasa ve güç kaynağı önerirsiniz ?

Sistemi oyun oynamak için alıyorsan, işlemciye o kadar para verip ekran kartından kısmak olmaz. Sen bize net bir bütçe ver ve kullanım amacını belirt, biz sana uygun bir PC toplayalım.

Zalman Z3.

3000 Lira bütçem var. İnternetten almayacağım, Vatan'ın bizzat dükkanına gidip alacağım.

Son düzenleme:
Teşekkürler. Acaba ekran kartının bir düşük modelini alıp, SSD almak mümkün müdür? Yani her şeyin tam olmasını istiyorum.

Kasayı önermeden önce hava sirkülasyonunu inceledin mi? Tek fan ile nereye gidecek? Oysa önerdiğimiz Zalman 5 fan ile geliyor.

@Silinen üye Kasanın arkasına, üstüne ve tercih ederse alt tarafına 2-3 ya da 4 tane fan almak zor değil, ikisinin de 5 fan yuvası var. Ayrıca ben herhangi birine bu kasanın Zalman'dan iyi olduğunu da iddia etmedim, sadece içinde 80+ sertifikalı güç kaynağı için önerdiğim de ortada ve bu kasayı kullanacağım zaman 2 fan ile birlikte alıyorum. (Şu ana kadar birkaç kere kullandığım bir kasa.) Yanlış hatırlamıyorsam Zalman'ın da 5 değil 4 fan ile geliyor olması lazım, ön kısımdaki 2 yuvadan biri boş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…