i5 4690 ve GTX760 Tabanlı Sistem Toplama

Prokaryot

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistem nasıl? Eksiği, gediği var mı? Sadece kasa topluyorum, SSHD alacağım. Bundan hariç o stokda yokmuş, koyamadım oraya. Eksik varsa söyleyiniz, teşekkürler.

sdasdas.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki ya böyle bir sistem için nasıl bir kasa ve güç kaynağı önerirsiniz ?

11.png

Sistemi oyun oynamak için alıyorsan, işlemciye o kadar para verip ekran kartından kısmak olmaz. Sen bize net bir bütçe ver ve kullanım amacını belirt, biz sana uygun bir PC toplayalım.

3000 Lira bütçem var. İnternetten almayacağım, Vatan'ın bizzat dükkanına gidip alacağım.

Teşekkürler. Acaba ekran kartının bir düşük modelini alıp, SSD almak mümkün müdür? Yani her şeyin tam olmasını istiyorum.

GTX 760 eski bir kart ve 750 Watt güç kaynağı da bu sistem için gereksiz. Bu sistemin harcayacağı güç en fazla 320 Watt olacak. Kasa olarak bunu www.vatanbilgisayar.com: CORSAIR CARBIDE SERİSİ WAMP/SPEC-01 80PLUS 550W KIRMIZI FANLI MidT ATX KASA - Vatan Bilgisayar, ekran kartı olarak da bunu www.vatanbilgisayar.com: Sapphire R9 285X DUAL-X GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar alırsan daha iyi olur.
Kasayı önermeden önce hava sirkülasyonunu inceledin mi? Tek fan ile nereye gidecek? Oysa önerdiğimiz Zalman 5 fan ile geliyor.

@Silinen üye Kasanın arkasına, üstüne ve tercih ederse alt tarafına 2-3 ya da 4 tane fan almak zor değil, ikisinin de 5 fan yuvası var. Ayrıca ben herhangi birine bu kasanın Zalman'dan iyi olduğunu da iddia etmedim, sadece içinde 80+ sertifikalı güç kaynağı için önerdiğim de ortada ve bu kasayı kullanacağım zaman 2 fan ile birlikte alıyorum. (Şu ana kadar birkaç kere kullandığım bir kasa.) Yanlış hatırlamıyorsam Zalman'ın da 5 değil 4 fan ile geliyor olması lazım, ön kısımdaki 2 yuvadan biri boş.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı