i5 4690 ve GTX970 sistem toplama

Zotac yerine msi koyabilirsiniz daha iyi olur kart küçük olduğu için bana çok itici ve kötü bir kart gibi geliyor ama zotac iyi markadır gtx 560 ti amp kullanıyodum hiç şikayetçi olmadım karttan 2 sene önce aldım ama kart bu zamana kadar sorunsuz oynattı ve 4gb ram i5 işlemci ile . Sistemimi değiştirdim 8 gb ram i7 4770k asus z87-a anakart aldım ekran kartı 560 ti amp edition du ve sorunsuz oynadım oyunları güncel oyunlarda kasma yaptı bende gtx970 alıcam ama kısacası msi alın ekran kartınızı . Msi yada asus tavsiye ederim . Eğer alıcağınız yerde msi varsa msi alın .

Ayrıca gtx 9xx serisi az güç tüketiyor 500 watt istiyor 650 watt yererlidir ama ben her ihtimale karşı 700 watt almıştım . 650 watt yeterlidir .
 
Son düzenleme:
Bekleyin bence . Ama bekleyemem derseniz gigabyte alıcam bende param hazır olduğunda msi yoksa gigabyte alıcam yada bilgi alıcam donanımdan anlayan arkadaşlardan ona göre alıcam . Gigabyte , asus yada msi almayı düşünüyorum fakat tasarımı iyi olduğu için msi düşünüyorum
 
SSD'yi alırken dikkatli olmakta fayda var. Seçtiğin SSD hakkındaki yorumlar çok iyi değil.
Tam emin değilim ama alacağın OEM Windows 8.1'i de sadece bir bilgisayara yükleme şansın var.
Ayrıca ben senin yerinde olsam i5 4590 alırdım, çünkü bayağı bir ucuz 4690'a göre. Performans farkı da yok gibi oyunlarda.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı