Arkadaşlar ben bir sistem topladım, size de sorayım dedim. Sizce bu aşağıdaki sistem bana yeter mi?
Yetermiden kastım, 2 yıl içinde çıkacak tüm oyunları ultra-highda açsın, sonraki 3-4yıl içinde çıkan tüm oyunları da hiç kasmadan normalde açmasını istiyorum. Sizce sistem bu dediklerimi yapabilir mi?
Siz ne olursa olsun sonunda K olanı alın. Artık O.C o kadarda korkulacak bir şey değil. Asus GPU Tweak veya MSI' ın bir programı vardı adını unuttum. Onlar ile tek tık ile yapabilirsin.
Siz ne olursa olsun sonunda K olanı alın. Artık O.C o kadarda korkulacak bir şey değil. Asus GPU Tweak veya MSI' ın bir programı vardı adını unuttum. Onlar ile tek tık ile yapabilirsin.
Kardeşim adam o.c yapmayı bilmiyorum diyor. Ne çeşit bir bakkalsın !
Not: Sistem güzel SSD Samsung Evo 850 olmalı. Everest klavye olmamış ama bütçe yetmiyorsa alınabilir. Monitör Asus VS247H olmalı. Ramler 1600 mhz yeter.
Kardeşim adam o.c yapmayı bilmiyorum diyor. Ne çeşit bir bakkalsın !
Not: Sistem güzel SSD Samsung Evo 850 olmalı. Everest klavye olmamış ama bütçe yetmiyorsa alınabilir. Monitör Asus VS247H olmalı. Ramler 1600 mhz yeter.
Kardeşim senin gpu tweak dediğin program ekran kartına o.c yapıyor. Anakarttan oto oc ise 3.5 ten en fazla 3.8 'e atıyor. Ne farkı var ? Boşu boşuna masraf. Voltaj vermeden o.c zor.