i5 4690 ve GTX970 Tabanlı Sistem Toplama

abdullah42

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bir sistem topladım, size de sorayım dedim. Sizce bu aşağıdaki sistem bana yeter mi?

Yetermiden kastım, 2 yıl içinde çıkacak tüm oyunları ultra-highda açsın, sonraki 3-4yıl içinde çıkan tüm oyunları da hiç kasmadan normalde açmasını istiyorum. Sizce sistem bu dediklerimi yapabilir mi?

sis.png

sis2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci O.C. için uygun değil. Sonunda K olanlardan almalısın. Bildiğim kadarı ile GTX 970 'lerde bellek sorunu varmış. Bir araştır.

RAMleri Gskıll 2x4 cl9 1600mhz ve anakartı MSI z97 pc mate ya da gaming 5 yapmanızı öneririm.

Ramleri gskıll 2x4 cl9 1600mhz ve anakartı msı z97 pc mate yada gaming 5 yapmanızı öneririm.
Hocam rami soğutuculu diye aldım bunla mı değiştiriyim.
www.vatanbilgisayar.com: Gskill 8Gb (2X4Gb) Ripjawsx Ddr3 1600Mhz Cl9 1.5V Dual Kit Ram - Vatan Bilgisayar

İşlemci O.C. için uygun değil. Sonunda K olanlardan almalısın. Bildiğim kadarı ile GTX 970 'lerde bellek sorunu varmış. Bir araştır.
Maalesef O.C yapmayı bilmiyorum. Yakarım falan sistemi :D

Siz ne olursa olsun sonunda K olanı alın. Artık O.C o kadarda korkulacak bir şey değil. Asus GPU Tweak veya MSI' ın bir programı vardı adını unuttum. Onlar ile tek tık ile yapabilirsin.

Siz ne olursa olsun sonunda K olanı alın. Artık O.C o kadarda korkulacak bir şey değil. Asus GPU Tweak veya MSI' ın bir programı vardı adını unuttum. Onlar ile tek tık ile yapabilirsin.
Kardeşim adam o.c yapmayı bilmiyorum diyor. Ne çeşit bir bakkalsın !
Not: Sistem güzel SSD Samsung Evo 850 olmalı. Everest klavye olmamış ama bütçe yetmiyorsa alınabilir. Monitör Asus VS247H olmalı. Ramler 1600 mhz yeter.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı