O ayrı mesele . Sırf fiyatı yüzünden AMD tercih eden de çok.
Ben farklı bir şey söylemek istiyorum.
Ben 3000 - 4000 liraya değilde 600-700 liraya en performanslı sistem nasıl toplanır onu hesaplıyorum. Kısaca R9 290 ile GTX 970 arasındak 200 lira fark benim sistemin 3'te 1'i demek.
O bütçeye farklı bu bütçeye farklı toplanır. Ayrıca sadece FPS olarak düşünmeyin. Bunun sürücü, Physics, DSR, Directx 12 desteği de var. Bütün bunlara 200 lira fark veriliyor.
O bütçeye farklı bu bütçeye farklı toplanır. Ayrıca sadece FPS olarak düşünmeyin. Bunun sürücü, Physics, DSR, Directx 12 desteği de var. Bütün bunlara 200 lira fark veriliyor.
İmzadaki sisteminize baktım da; insanın kendinde olan ürünü sevmesi çok doğal. Ancak başka biri yeni sistem kurarken buna objektif bir şekilde yaklaşamadan, sizde olan ürün markasını önermek yanlış bir davranış.
Konu sahibi arkadaşa; bütçenizde düşüş gerekiyorsa AMD alın. Ancak bütçeniz yetiyorsa Nvidia almanız daha olumlu olur, içiniz rahat olur. AMD'nin pazar payı ile Nvidia karşılaştırılınca Nvidia'nın önde olmasının getirdiği avantajlar optimizasyon ve diğer yazılımsal destekler noktasında kendini gösteriyor.
Donnaımsal versiyon ile yazılımsal versiyonu karıştırmayın.
Donanımsal olarak GTX 770 DX11.1 destekliyor. Ancak bu Win 9 veya oyunları açmayacağı anlamına gelmez. Eğer sadece DX12 desteği veren oyun çıkarsa o zaman sıkıntıya düşebilirler.