i5 4690 ve R9 280 GTA 5'i ultra detayda oynatır mı?

GTA 5 i Ultrada Oynatan Kasa En Az Ne kadar olur?


  • Oy verenlerin toplamı
    29
Öncelikle teşekkürler daha önce Gta 4 i medium high ayarlarda oynadığım için yüksek bir performans almak istiyorum. Benim için en önemlisi oyunun canlılığı. Oyun canlılığını kaybederse oynamam. O zaman r9 280 alıyorum. 4 5 ay sonra ikinci elden onu gönderirim ($ düşerse) ve yerine r9 300 serisi bi gpu alırım. Xdclub iyi açıklamış durumu.

Hocam Recep hocanın dediği gibi GTA V Ultra için Titan X SLI lazım.
TitanX sanırım 4k için di. Ben zaten ramazan bayramına kadar oyunu 1440 900 oynayacağım. Sonra 1080p ye terfi edecez.
 
1080P'de GTA5'i advanced options + ultra grafik için (MSAA falan her şey açık) TİTAN X SLI veya GTX980Tİ SLİ ile 60 FPS civarı oynanabilir bence.
 
Arkadaşlar tahmin ediyorum yeni konu aç diyeceksiniz ama, MSAA nın grafik kalitesine etkisi nedir? Diğerlerini biliyorum da MSAA yı ilk kez duydum...
 
MSAA / Multisampling Anti-Aliasing (Köşe Yumuşatma Tekniği)

Bu işlem günümüz bütün video oyunlarında kullanılır. Opsiyoneldir. Grafiklerin köşelerindeki tırtıkları azaltmaya yarar.

Bu özelliği aktif hale getirdiğimizde kare/saniye oranında yarı yarıya ya yakın düşüş meydana gelir. Bunun sebebi MSAA'nın hareket eden nesnelere de etki etmesidir. MSAA netliği bozmaz. Ekranı FXAA kadar bulanıklaştırmaz. FXAA tüm görüntüdeki imgecikleri benzeştirirken (bulanıklığın sebebi de budur), MSAA yalnızca cisimlerin köşelerindeki tırtıklarla, ayrıntılarla ilgilenir.

Uzun lafın kısası MSAA ayrıntıya, FXAA yüzeye çalışır.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı