Hayırlı olsun şimdiden. Şayet Vatanbilgisayar kartların kısa süre içinde temin edileceği bilgisini vermeseydi ben de Nova'dan Gigabyte'ı alacaktım. Şimdi para iadesiydi şuydu buydu uğraşırken kartlar çoktan gelir de biter diye uğraşmak istemedim. Coil whine'sız, bol FPS'li oyunlar diliyorumKartı almış bulunmaktayım. Eft ile aldım. 12 gibi parayı onaylayladılar. Şuan "kargolanıyor" diye gözüküyor. Bugün kargoya verilir herhalde en geç perşembe sabahı elime geçer diye düşünüyorum.
@Dr.Aequitas Sizin de kart yakın zamanda gelecekmiş, artık gigabyte düşünmüyorsunuzdur diye düşünüyorum ama yinede haber vereyim dedim![]()
Kesinlikle doğru.Asus gtx 970 strix ile hatta msi gtx 970 ile bu sorunu yaşayanlar var. Gigabyte'a özgü bir sorun değilmiş.
Hayırlı olsun şimdiden. Şayet Vatanbilgisayar kartların kısa süre içinde temin edileceği bilgisini vermeseydi ben de Nova'dan Gigabyte'ı alacaktım. Şimdi para iadesiydi şuydu buydu uğraşırken kartlar çoktan gelir de biter diye uğraşmak istemedim. Coil whine'sız, bol FPS'li oyunlar diliyorum![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.