i5 4690k, Gtx970 sistemi nasıl olmuş?

Corssfire88

Hectopat
Daha fazla  
Anakart: Asrock Z97M Anniversary Intel Z97 MicroATX
İşlemci: Intel Core i5 4690K
Ekrankartı: Gigabyte GTX970 G1
Ram: Gskill 8Gb (2x4) 1600MHz CL9
HDD: Seagate 3.5" 1Tb Barracud Sata 64MB 7200Rpm
Kasa: Aerocool DS Micro ATX Küp Kasa
Güç Kaynağı: Thermal Take SmartPower 80Plus Bronze 550W
Monitör: Philips 23" Led IPS
Klavye: Logitech K360 Unifying Kablosuz
Mouse: A4 Tech G7-360N V-Track Nano Kablosuz

1 Haftadır araştırma yapıyorum şimdi bu sistem 3.600 TL tutuyor anakartı Asus Z97M Plus almayı düşünüyordum bütçeyi düşürmek için Asrock z97m anniversary almaya karar verdim.Sizce sistem nasıl? Şunu değiştirsen iyi olur dediğiniz birşey varmı? internetten mi almalıyım yoksa mağazaya gitsem daha uygun fiyat söylerler mi? İnternetten bulduğum en uygun fiyatlar bunlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Parçalar uyumlu ekran kartı kasaya oturur kıl payıyla :) , Güç kaynağı kasaya yeter ama bir 600W-650W PSU almanızda fayda var ileride parçaları değiştirirseniz yine kullanırsınız, Birde monitör o ekran kartına gitmez :) bekleme süresi 5 ms yine fazla bir fark yaratmaz diyecektim ama HDMI çıkışlı bir monitör alırsanız bilgisayarın hakkını yememiş olursunuz.

Aynen arkadaşın dediği gibi güç kaynağını birazdaha arttırabilirsin :)
monitörü DVI dan bağlamıyacakmı zaten DVI ile 4k görüntü akatarılabiliyor diye biliyorum HDMI dahamı iyiki?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı