Başlıkta da gördüğünüz üzere ilk ay hiç sıkıntısı yoktu. Şu an CS:GO gibi oyunlarda 10 20 FPS alıyorum bilgisayardan hiç anlamam. Eki Görüntüle 868969 Eki Görüntüle 868970
İşlemciniz veya işlemci fanınız tozlanmış olabilir.İşlemci fanı tozlandığında ve tozlandığından dolayı dönüş hızı yavaşlamış ve işlemciyi soğutamıyor olabilir.Fan işlemciyi soğutamayacındada işlemci kendi kullanım yüzdesini düşürüyor olabilir.Bu sebeplerden dolayı FPS düşüşü olabilir.
Başlıkta da gördüğünüz üzere ilk ay hiç sıkıntısı yoktu. Şu an CS:GO gibi oyunlarda 10 20 FPS alıyorum bilgisayardan hiç anlamam. Eki Görüntüle 868969 Eki Görüntüle 868970
Onu alıcam ama 1 ay önce 2 ay oldu bütün oyunlarda çok iyidi fps 100 120'di şimdi pc 30 fps alsın diye yalvarıyorum ve harici nasıl yapıyoz 6 kere format attım.
Onu alacağım ama 1 ay önce 2 ay oldu bütün oyunlarda çok iyiydi FPS 100 120'di şimdi PC 30 FPS alsın diye yalvarıyorum ve harici nasıl yapıyoz 6 kere format attım.
Hocam bir de sizin bir yorumunuzu gördüm Win 10 2,5 GB RAM yerken 8.1 1.1 GB yiyormuş 8.1'e dönsem işime yarar mı?