i5 4690K HD 4600 Sistemin Performansı Düştü

Master Farkuka

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta da gördüğünüz üzere ilk ay hiç sıkıntısı yoktu. Şu an CS:GO gibi oyunlarda 10 20 FPS alıyorum bilgisayardan hiç anlamam.
ha.PNG

he.PNG

Başlıkta da gördüğünüz üzere ilk ay hiç sıkıntısı yoktu. Şu an CS:GO gibi oyunlarda 10 20 FPS alıyorum bilgisayardan hiç anlamam.
Eki Görüntüle 868969
Eki Görüntüle 868970
İşlemciniz veya işlemci fanınız tozlanmış olabilir.İşlemci fanı tozlandığında ve tozlandığından dolayı dönüş hızı yavaşlamış ve işlemciyi soğutamıyor olabilir.Fan işlemciyi soğutamayacındada işlemci kendi kullanım yüzdesini düşürüyor olabilir.Bu sebeplerden dolayı FPS düşüşü olabilir.

GPU, kısaca ekran kartı :) ekran kartı satın almalısınız.
Onu alıcam ama 1 ay önce 2 ay oldu bütün oyunlarda çok iyidi fps 100 120'di şimdi pc 30 fps alsın diye yalvarıyorum ve harici nasıl yapıyoz 6 kere format attım.
GPU, kısaca ekran kartı :) Ekran kartı satın almalısınız.
Hocam bide sizin bi yorumunuzu gördüm win 10 2,5 gb ram yerken 8.1 1.1 gb yiyomuş 8.1 e dönsem işime yarar mı?

Onu alacağım ama 1 ay önce 2 ay oldu bütün oyunlarda çok iyiydi FPS 100 120'di şimdi PC 30 FPS alsın diye yalvarıyorum ve harici nasıl yapıyoz 6 kere format attım.

Hocam bir de sizin bir yorumunuzu gördüm Win 10 2,5 GB RAM yerken 8.1 1.1 GB yiyormuş 8.1'e dönsem işime yarar mı?

Maalesef işe yaramaz :( bilgisayarınızı hiç bilgisayarcıya falan verdiniz mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı