i5 4690K için Anakart Önerisi

Bence FaceIT destek ekibi ile görüş anakartını bildir. Eğer iyi bir desteği var ise gerekeni yaparlar.
Hocam yazdım 1 aydır onun uğraştım adamlar incelioz dediler sonra acılmıcak yeterli kanıt yok diyor. ne kanıtı vermem lazım 2. el pc için cok ilgincler redditde konu açtım yine aynı sonuc

Ban kalkması imkansız boşa desteğe yazma. 2 yıl sonra kalkıyor ban deniyor ama 2 yıl sonrada ban yiyenler var. HWID Spoofer ya da HWID Changer diye arat Youtube'da falan anlatım bulabilirsin hiç ihtiyacım olmadığı için kullanmadım nasıl kullanılır bilmiyorum.
@199688 Arkadaşa katılıyorum. Elinizdeki güzelim anakartı satıp B serisine geçmenizi mantıklı bulmuyorum. İlk olarak destekle iletişime geçin ve doğru bilgiyi oradan edinin. Çünkü ben hâla anakartla CS:GO'daki banı ilişkilendiremedim.
Faceit ve ESEA anticheat programları anakarta ban atıyor bir daha o bilgisayardan oynanmasın diye.

Ban kalkması imkansız boşa desteğe yazma. 2 yıl sonra kalkıyor ban deniyor ama 2 yıl sonrada ban yiyenler var. HWID Spoofer ya da HWID Changer diye arat Youtube'da falan anlatım bulabilirsin hiç ihtiyacım olmadığı için kullanmadım nasıl kullanılır bilmiyorum.

Faceit ve ESEA anticheat programları anakarta ban atıyor bir daha o bilgisayardan oynanmasın diye.
Sağol hocam overlock nasıl yapılır onuda söylermisin ben izledim anlamadım

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı