- Makaleler
- 7
Hocam yazdım 1 aydır onun uğraştım adamlar incelioz dediler sonra acılmıcak yeterli kanıt yok diyor. ne kanıtı vermem lazım 2. el pc için cok ilgincler redditde konu açtım yine aynı sonucBence FaceIT destek ekibi ile görüş anakartını bildir. Eğer iyi bir desteği var ise gerekeni yaparlar.
Faceit ve ESEA anticheat programları anakarta ban atıyor bir daha o bilgisayardan oynanmasın diye.@199688 Arkadaşa katılıyorum. Elinizdeki güzelim anakartı satıp B serisine geçmenizi mantıklı bulmuyorum. İlk olarak destekle iletişime geçin ve doğru bilgiyi oradan edinin. Çünkü ben hâla anakartla CS:GO'daki banı ilişkilendiremedim.
Sağol hocam overlock nasıl yapılır onuda söylermisin ben izledim anlamadımBan kalkması imkansız boşa desteğe yazma. 2 yıl sonra kalkıyor ban deniyor ama 2 yıl sonrada ban yiyenler var. HWID Spoofer ya da HWID Changer diye arat Youtube'da falan anlatım bulabilirsin hiç ihtiyacım olmadığı için kullanmadım nasıl kullanılır bilmiyorum.
Faceit ve ESEA anticheat programları anakarta ban atıyor bir daha o bilgisayardan oynanmasın diye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.