i5 4690K İçin Ekran Kartı Önerisi

850 TL ye 2. El 1050 Ti alabilirsiniz internet üzerinden satış sitelerinde mevcut fakat güven konusunda sorun yaşayabilirsiniz teknolojik bir ürün ve alacağınız kişi güven vermesi gerekir .
Eğer ben sıfır alıcam diyorsanız 1050 Ti 'nin 2 GB versiyonu vatanda 840 TL
MSI GTX 1050 Ti 2GB
ikinci el i
Gözden kaçabiliyor bazen böyle şeyler kahkaha atılacak bir durum yok bu olaya kahkaha atıyorsanız zaten bu forumda ne işiniz var diye sorarlar adama
Yardımınız için çok teşekür ederim kahkaha atılacak bir durum bende göremedim. Almışken 4gb lık asus 1050ti almayı düşünüyorum. Sanırım bir 5 sene beni idare eder ^_^

ikinci el i
Yardımınız için çok teşekür ederim kahkaha atılacak bir durum bende göremedim. Almışken 4gb lık asus 1050ti almayı düşünüyorum. Sanırım bir 5 sene beni idare eder ^_^
Bende MSİ GTX 1050 Ti var çok memnunun PUBG'de full ayarlarda 60 dereceyi geçmiyor işlemcimde i5 4590 almışken Msi markasını alırsanız ısı konusunda problem çekmezsiniz.

Bende MSİ GTX 1050 Ti var çok memnunun PUBG'de full ayarlarda 60 dereceyi geçmiyor işlemcimde i5 4590 almışken Msi markasını alırsanız ısı konusunda problem çekmezsiniz.
MSI 1050 ti tek fanlı var 1024 TL bütcemi 200tl kadar aşmış oluyorum daha fazlada verebilecek pek ekonomik gücüm yok soğutmada problem çıkarırmı ? Çıkarırsa mecbur bir ay sonra cift fanlı modelini alabilirm.

MSI 1050 ti tek fanlı var 1024 TL bütcemi 200tl kadar aşmış oluyorum daha fazlada verebilecek pek ekonomik gücüm yok soğutmada problem çıkarırmı ? Çıkarırsa mecbur bir ay sonra cift fanlı modelini alabilirm.
Aynı ürünü diğer bilgisayarımda kullanıyorum Gigabyte modelide alınabilir .
Gigabyte GTX 1050 Ti

R9 370, R7 265, R9 270, R9 270X, GTX 750Ti, GTX 760 bu kartların hepsi 1030 dan daha performanslı dır 600 lira ile bunlardan birini alabilirsin hepsinin özelliklerine bak senin için uygun olanı al işlemcin rahat rahat besler power da yeterli ise hiç bir sorun olmaz

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı