İ5 4690K Overclock Desteği Sağlayan Anakartlar

Broadwell de pek gözüm yok desem kızmazsın umarım :kararsız: Daha soğuk, daha küçük, daha az güç pek de beni ilgilendirmiyor açıkçası. Ancak hızlı olması biraz cezbetti(Her ne kadar inanmasamda. Çünkü hep böyle deniyor elimizde %3 lük bile bir fark göremiyoruz). Yine de ,büyük ihtimalen, üç beş liranın hesabını yapmayıp z97 gaming 5 alabilirim. Almışken tam al havasında yani :D :matrix::uyan:

@Crian gereksiz fark dediğin broadwell desteklememesi. Bu bence gayet önemli bir fark şimdi biraz fazla verir gelecekte sıkıntı çekmez.

Doğru yoldasın ama istersen bi kanaldan incelemeyi izle msi z97 Gaming 5 ve 7 orda 5te olmayan özelliklerin çoğu 7 ve 3 te var.
NOT: Logitech g230 kullanıyorum gayet memnunum :)

Arkadaşım broadwell işlemci nedir git bir araştır önce. "Intel, yeni Broadwell tasarımınu ortaya çıkarttı. Son zamanlarda PC pazarı için geliştirilenişlemciler ve yongasetleri pek ilgi çekmiyor. Ancak Intel’in bu son hamlesi oldukça değişik. Çünkü bu işlemci hem ultrabookları hem de tabletleri ilgilendiriyor." Bende Gaming 5 düşünüyordum Neutral önerdi bana Z87-45'i. Chipset dışında hiçbir farkı yok. Dediğim gibi bütçe sıkıntın yoksa alabilirsin varsa Z87-45'te en az onun kadar iş yapar.

Açıkçası ben z97 ve z87 chipsetleri arasında pek fark görmedim. İleride de işlemci gibi bir parçayı değiştireceğimi sanmıyorum. Z87 almaya karar verdim konu kilitlenebilir. @MF abi bi el atıver.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı