i5 4690K Overclock

Emre_bah

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle iyi gunlar. Okuyan herkese 4690k intel i5 islemciyi O.C yapicam. Konuya cok hakim degilim. Anlayan bilen bir arkdas azcik acabilir mi? Nerelere bakiyim, nerelere okuyup ogreniyim bu isi? Anakartim MSI z97 gaming 5. Sogutmak icinde corsair h80i sivi sogutma kulaniyorum. Her turlu cevabiniz icin simdiden tesekkurler.

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS ayarlamalarını rahatlıkla yapabilecek seviyede misiniz?
Voltajlı veya yalnızca frekans artışı ile hız aşırtma yapmanıza yardımcı olabilirim.

Eğer BIOS menünüzden bir görsel atarsan resim üzerinden nereye hangi değerler gireceğini belirtebilirim.
@BilgisayarKurdu şeklinde etiketlersen sevinirim.

@BilgisayarKurdu oncelikle cok tesekur ederim genel olarak 2 3 gundur arastirma yapiyorum su anda esas olarak kac ghz yukseltmem guvenli olurda kaldim diyebilirim 4.2 ghz icin cok guvenli diyolar 4.5 ghz zorlamam cok tehlikeli olurmu en azindan 1 sene kadark ulanmayi planliyorum bu islemciyi son olarakta stres testini min 4 saat surdurmemi onerdiler yeterli olurmu sizce simdiden cok tesekurler

o.c genie ile 3.5 ten 4.0 ghz otamatik cikiyor dostum bende 4.2 - 4.4 zorliyim diyorum ama tam emin olamadim 1-2 yila kalmadan degistirim cpu yu zaten cokta onemli degilo :)
ufak konu disi bir soru daha somrak istedim turkce kuralarina uymadigim icin ceza alip duruyorum turkce klavyem yok bu sebepten dolayi sesli harf yazamiyorum bu konuda ne yapmam lazim :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı