sedarrr
Decapat
Monitör dahil 4K ya rahat satarsın daha üstü kazığa girer.
Kanka kazığa girmez monitör 75 Hz falansa 1000 lira 144 ise 1500 2000 sistemede 3 sayarsan 5E çok net gider.
Monitör dahil 4K ya rahat satarsın daha üstü kazığa girer.
Piyasadan haberin yok galiba senin de. Önce gidip piyasayı araştır, o paraya APU sistem vermiyorlar artık.Hocam DDR3 ve 5. nesil işlemcili 6 yıllık 1 pcden bahsediyoruz.
Hocam DDR3 ve 5. nesil işlemcili 6 yıllık 1 PC'den bahsediyoruz.
Ne kadar eder bilmem de o sisteme 750W PSU fazla değil mi? Ben de 3070 var fazla aldığımı düşünüyordum 750W.
Hocam DDR3 ve 5. nesil işlemcili 6 yıllık 1 PC'den bahsediyoruz.
Aynen kardeşim, tam olarak öyle olurdu. 1050 Ti maşallah 300 Watt güç çekiyor çünkü sistemden değil mi...750 sınır, 650 alsaydın bir yüke bindiğinde coss bay döner olurdun.
Aynen kardeşim, tam olarak öyle olurdu. 1050 Ti maşallah 300 Watt güç çekiyor çünkü sistemden değil mi?..
Çoğu kişi sallamış, donanım konusunda bilgisiz bir kişi bile ufak bir araştırma ile bu sistemi almaz, eski bir sistem ederi maksimum 2500-2750 arası.
Peşinen belirteyim bu sistemin vereceği performansı APU ile kıyaslar isek APU sistem 2, 3 katını verir.
Eski bir sisteme ederinden çok yüksek meblağlar sayacak bir kafa yapısına nasıl sahipsin merak ediyorum. Bu sistemi alan kişinin elinde kalır son kullanıcı olur, iki gün sonra sistemde birşey değiştirmek istese baştan yeniden almak zorunda kalacak boş boş ikinci el fiyatına bak diyorsun, sen bu sistemi aldıktan sonra başka bir ekran kartı takmak istersen ya da işlemci değiştirmek istersen sonradan kaça patlar hesapladın mı madem piyasa bilgisine sahipsin? Şuan 3400G ile bir sistem toplamak istesen hem daha güncel hemde yeterli bir sistemin olur DDR4 RAM'lere sahip olmakta ekstrası, 3 gün sonra sıkıntı çekmezsin yeni bir ekran kartı takmak istediğin zaman ya da işlemci değiştirmek istediğinde.Ben 3070'li arkadaşa dedim sen yanlış bir yerinle okumuşsun.
Ayn kanka ayn. i5 4690K 1050 Ti besler çok rahat diğer parçalar bir sıkıntısı yok 1050 olmasa 730 falan olsa dediğin doğru ama piyasayı bilmeyen sensin git bir 2. el 1050 Ti bak sıfırına bak 500 liraya işlemci anakart SSD ekran kartı al öyle gel buraya.
Eski bir sisteme ederinden çok yüksek meblağlar sayacak bir kafa yapısına nasıl sahipsin merak ediyorum. Bu sistemi alan kişinin elinde kalır son kullanıcı olur, iki gün sonra sistemde bir şey değiştirmek istese baştan yeniden almak zorunda kalacak boş boş ikinci el fiyatına bak diyorsun, sen bu sistemi aldıktan sonra başka bir ekran kartı takmak istersen ya da işlemci değiştirmek istersen sonradan kaça patlar hesapladın mı madem piyasa bilgisine sahipsin? Şu an 3400G ile bir sistem toplamak istesen hem daha güncel hem de yeterli bir sistemin olur DDR4 RAM'lere sahip olmakta ekstrası, 3 gün sonra sıkıntı çekmezsin yeni bir ekran kartı takmak istediğin zaman ya da işlemci değiştirmek istediğinde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.