İ5 4690K Sistem Windows 10 Performans Problemi

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Ticari Bankacılık
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Windows 7'den Windows 10'a yükseltme yaparak geçtim. Windows 10 sanki yavaş çalışıyor hissine kapılıyorum. Nedenini şöyle özetleyebilirim Windows 7'de iken bilgisayarım çok hızlı bir biçimde açılıyordu. Windows 10'da ise Amblemde bazen 10-15 saniye veya mavi bir ekran gelip 10-15 saniye doluyor. Anlam veremiyorum halen. Temiz kurulum yapmayıp hata mı yapmış olabilirim. Bilgisayarı Windows 10'a geçtikten sonra sıfırlamıştım. Sistem SSD içinde kurulu. Böyle yapması garibime gidiyor. Konu açma gereğini bu yüzden duydum. Aynı sorunu yaşayanlar veya yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim.

Temiz kurulum her zaman daha sağlıklı olur. Şuan Microsoft lisansınızı BIOS'a gömdü zaten sıfırdan kurulum yapın etkinleştirme ekranını atlayarak geçin Windows daha sonra lisansı aktif edip etkinleştirmeyi yapacaktır. Yükseltme sonra bu tür sorunlar yaşayan arkadaşlar olmuştu sıfırdan kurulum ile çözenler oldu.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı