Satılık i5 4690K sistem

2. El mi? Urunler 3 senelik degil 3 aylik. Faturalari ve kutulari mevcut. Cihazlatin uzerinde tepinmedim. 2 sene garantileri var bir problem oldugunda vatan bilgisayara gideceksin isini halledecekler. Senin teklif ne merak ettim bu kasaya ??

Sadece teklifi sordum kasa icin?

hocam işlemci 4690K son oluru nedir

anakart bekliyorum 1-2 güne gelir satılmamış olursa tekrar görüşelim

@Muzzi 3. Sayfadaki 29. mesajda verdiğin fiyatlar hala geçerli mi?

Kardeşimin kullanmış olduğu 5 - 5,5 senelik emektar casper nirvana diz üstü bilgisayarını emekliye ayırıp, kendisine masa üstü sistem toplamayı düşünüyoruz.

Bu bağlamda, kasada eksik parça yoksa yapmış olduğun satışı değerlendirmek isteriz.

O listede beyan ettiğin parça fiyatlarına göre sistem (ssd hariç) 2055 tl tutuyor. (ssd ile beraber 2235 tl)
Diz üstü bilgisayara aldığımız ssd diski kullanacağız. Bu durumdan dolayı ilave ssd ye gerek duymuyoruz.

Ssd hariç kasayı ve içindeki bileşenleri 1900 tl' ye satmayı düşünür müsün?

Murat Al. Kasa gercekten cok temiz. Faturalari ve garantileri var. 55 tl daha indireyim duz hesap 2000 liraya anlasalim ssd haric..istanbul mu

@Muzzi Masa üstü sistemi kardeşim için düşünüyoruz. Bu sebepten dolayı kendisinin bütçesi ile sınırlıyız.

Yine 3. sayfadaki
favicons
29. mesajda monitör için 430 tl istemişsin. (Listenin üstünde yası ile belirtmişsin.)

Bu sistem için monitör ihtiyacı da olacağından dolayı satışını yapmayı düşündüğün monitöre de talibiz.
Eğer ki anlaşabilirsek kasa (ssd hariç) + monitör için 2400 tl senin için de olumlu mudur?

Evet, yer İstanbul.

Son düzenleme:
Murat Al. Tamam kardesim 2400 benim icin de uygundur. Facebook.com\mstfatskin linkinden ulasabilirsiniz veya mail adresinizi yazin iletisime gecelim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı