i5 4690K Tabanlı Sistem Toplama

typheRoN``

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Ögrenci
Herkese merhaba. İleride elime 6000TL civarinda para geçtiğini varsayalım. 6000TL civarinda nasıl bir oyuncu bilgisayarı toplanabilir ? İnternetten 6000TL civarinda bir PC toplamaya calıstım. Bu PC'yi elime para geçince toplamamı önerir misiniz ? Yanlışlarım varsa yardımcı olursanız sevinirim

Topladıgım sistem;

Yorumlarınızı bekliyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
Crucial markasının kalitesini ben çok bilmiyorum. Fakat forumda bilen arkadaşlar vardır. Zotac markasını almanızı önermiyorum. Ayrıca kasanızda zaten bir PSU varken neden ayrı bir PSU alıyorsunuz? PSU' yu çıkarın ve ordan gelen parayıda ekran kartına ekleyip bunu alın.

Monitörü çıkarıp bütçenizi biraz yakayabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2015-10-17-10-15-44.png
    Screenshot_2015-10-17-10-15-44.png
    218,4 KB · Görüntüleme: 233
Dostum şu sistem daha güzel ve performanslı olacaktır. Hem yeni nesil bir sistem hemde GTX 980 Ti Lightning sığdırılabiliyor :D Gerçi 1080p monitörde GTX 980 Ti gereklimi tartışılır fakat DSR ile çözünürlüğü arttırabilirsiniz. Aslında x99 sistem toplanılabilir fakat oyun için Z170 gayet yeterli.

Screenshot_2015-10-18-11-00-30.png

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı