i5 4690K Tabanlı Sistem Toplama

1000 TL Civarı Hangi Ekran Kartı Tercih Edersiniz?

• Sapphire R9 380X NITRO 4GB

Oy: 4 57,1%
  • MSI GTX960 GAMING 4G GDDR5 4GB

Oy: 2 28,6%
  • Zotac GTX770 AMP! Edition GDDR5 2GB

Oy: 0 0,0%
  • Asus GTX960 ROG STRIX OC EDITION GDDR5 4GB

Oy: 1 14,3%
  • Asus R9 285 STRIX OC Edition 2GB

• Evga GTX960 SuperSC ACX 2.0+ GDDR5 4GB

• Oy verenlerin toplamı
    7

Rammstein24

Kilopat
Makaleler
7
Daha fazla  
Bu sistem hakkında düşünceleriniz nelerdir yılbaşında almayı planlıyorum. @Recep Baltaş yardımına ihtiyacım var bana bir yardım eder misin ?
Ekran Görüntüsü (24).png

Bu sistem hakkında düşünceleriniz nelerdir yılbaşında almayı planlıyorum. @Recep Baltaş yardımına ihtiyacım var bana bir yardım eder misin ?Eki Görüntüle 120422
Sistem güzel fakat iki farklı durum söyleyeceğim. Birincisi K ibareli bir İşlemci'ye H81 Gamer yerine Z97 serisi bir Anakart daha güzel gider (tavsiyem MSI Z97 Gaming M5 veya Asus Z97 Deluxe).
İkincisi ise 4000 TL bütçe'ye Skylake bir sistem daha güzel gider. Ayrıca Ekran Kartı olarak GTX 960 ve R9 380X arasında bir tercih yap ama benim tavsiyem ankette ki GTX 960'lardan herhangi biri (MSI number one (y)). Hayırlı olsun :LOL:

Ben sadece oyun için toplayacağım ve uzun ömürlü olmasını istiyorum sadece bu sistem kaç sene gidebilir sence . Bu arada Skylake sistemleri neyi ifade ediyor açıklar mısınız ?

@Rammstein24 Evet, bu. GHz'e takılı kalmayın. Önemli olan güncellik ve gerçek hayatta verdiği performans. GHz'e takılacaksak en performanslı işlemciler AMD'de. Fakat işler o şekilde yürümediğinden, 4.7 GHz FX 9590 bile oyunlarda bu işlemciden az performans veriyor. ;)

Güvenlik açısından en iyi vatan ve mağazadan alıyorum . İnternetten alışveriş yapmam.

Küçük bir ayar çekerek GTX970 koydum. İşlemci dar boğaz yapar mı ? @Adion
Ekran Görüntüsü (26).png

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı