i5 4690K Tabanlı Sistem Toplama

MrRowdy

Hectopat
Daha fazla  
  • ANAKART ASUS Z170 PRO GAMING Intel Z170 Soket 1151 DDR4 3400MHz(O.C.) USB3.1 Anakart
  • İŞLEMCİ: Intel Core i5 4690K Soket 1150 3.5GHz 6MB Önbellek 22nm İşlemci (905TL) / İntel Core Skylake 6600K
  • EKRAN KARTI:MSI GTX970 GAMING 4G GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı
  • BELLEK(RAM):CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance Kırmızı DDR4 2400MHz CL14 Dual Kit Ram
  • DEPOLAMA(HARD DİSK):Seagate 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
  • SSD:Samsung 850 EVO 250 GB
  • KASA:Cooler Master Silencio 650 Pure
  • GÜÇ KAYNAĞI: Cooler Master RS-700 G
  • SOĞUTMA:CORSAIR HYDRO SERİSİ H110i GTX SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ

Arkadaşlar böyle bir sistem topladım parça uyumsuzluğu gibi bir durum yok değil mi?
Oyun için toplanmış bir bilgisayar oyun oynama açısından bakarsanız daha iyi olur.
Yorumlarınız benim için çok değerli şimdiden o değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartınızın 1150 soket yapısında olması zorunludur. Yoksa işlemciniz 1 pinden dolayı uymaz. Tavsiyem işlemciyi değiştirmeniz. İ5 6600k yapmak daha mantıklı olur hem 1151 soket yapısına sahip hemde daha gelişmiş.

Tamamdır işlemciye i5 6600K koydum bunun dışında değiştirilmesi gereken uyumsuzluğu olan bir parça yok değil mi?

Intel Core i5 6600K Soket 1151 3.5GHz 6MB Önbellek 14nm İşlemci 4690K'yı bunla değiştirsem her şey tamamıyla uyumlu olur mu?

Untitled.png

Sizin sisteminizle fiyat dengesine bakmadım. Fakat sizin sisteminiz ile aşağı yukarı aynı ancak daha dengeli bir sistem olduğundan ekran görüntüsündeki sistemi tavsiye ediyorum.

Eki Görüntüle 131279
Sizin sisteminizle fiyat dengesine bakmadım. Fakat sizin sisteminiz ile aşağı yukarı aynı ancak daha dengeli bir sistem olduğundan ekran görüntüsündeki sistemi tavsiye ediyorum.

Sistemi çok beğendim fiyatta da sıkıntı yok ancak Sandisk ne kadar kaliteli tartışılır ben ilk çıktığında pek kaliteli bulmuyordum şu anda ne kadar kaliteli bilgim yok. SSD konusunda takıldım biraz birde Ekran kartını ASUS yerine MSI almayı istiyorum 2TB HDD ise bana çok bana 1TB yeterli :) zaten bilgisayarı topladıktan sonra taşınabilir HDD alıcam oyunların bir kısmı onda duracak yani. Onun dışında çok güzel bir sistem teşekkür ederim SSD,HDD,Ekran kartına el atarsan biraz değiştirerek çok iyi olur :) birde vatan'dan toplayabilme imkanın varsa daha iyi olacaktır :)

Sistemi çok beğendim fiyatta da sıkıntı yok ancak Sandisk ne kadar kaliteli tartışılır ben ilk çıktığında pek kaliteli bulmuyordum şu anda ne kadar kaliteli bilgim yok. SSD konusunda takıldım biraz birde Ekran kartını ASUS yerine MSI almayı istiyorum 2TB HDD ise bana çok bana 1TB yeterli :) zaten bilgisayarı topladıktan sonra taşınabilir HDD alıcam oyunların bir kısmı onda duracak yani. Onun dışında çok güzel bir sistem teşekkür ederim SSD,HDD,Ekran kartına el atarsan biraz değiştirerek çok iyi olur :) birde vatan'dan toplayabilme imkanın varsa daha iyi olacaktır :)

Sitede istediğim SSD olmadığından fiyatı göstermek amacıyla onu koydum. Yorumumun altına not düşmeyi unutmuşum.

Önerdiğim SSD: Kingston 240GB HyperX Savage Serisi Sata 3.0 Cache SSD (Okuma 560MB/Yazma 530MB)

Kingston HyperX Savage gücünü 100k/89k değerine kadar IOPS okuma/yazma kapasiteleri ile, 560 MB/sn değerine kadar okuma ve 530 MB/sn değerine kadar yazma olmak üzere inanılmaz hızlar sunan dört çekirdekli, 8 kanallı Phison S10 denetleyiciden alır. Toshiba A19 MLC NAND bellekleri kullanır.

Kingston HyperX Savage 240GB Benchmark: Security Check - UserBenchmark

Harika şimdi SSD işini hallettiğimize göre bir tek HDD ve Ekran Kartı kaldı bunlarıda istediğim gibi değiştirebilirmiyiz?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı